STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Sælger hos Traktor & Høstspecialisten

Så er stillingen her, en unik mulighed for dig som ønsker at være specialist, og samtidig arbejde i en af landets største maskinforretninger.

Vi ønsker at være alt for nogen og ikke lidt for alle. Vi vil være specialister og de bedste til det vi laver. Derfor søger vi nu endnu en kollega til vores salgsteam i Kolding. Som sælger i Traktor & Høstspecialisten A/S bliver du en del af et stærkt team på +50 gode kollegaer fordelt på to lokationer.

Din faste arbejdsplads bliver i afdelingen i Kolding, og dit kommende salgsområde vil primært være nord for Kolding. Ud over salg og kundekontakt, vil en del af jobbet også bestå i oprettelse og fakturering af maskiner, vedligeholdelse af kundedatabase, leverandørmøder med CLAAS, AMAZONE KVERNELAND og FLIEGL, samt være med til udvikling af forretningens fremadrettede strategi.


Din profil
Du er en handlekraftig og energisk sælger, med erfaring inden for salg af landbrugsmaskiner, og kendskab til vores eksklusive produkter vil være en stor fordel. Du har kendskab til landbruget, og trives med kontakten til denne kundegruppe.

Du har drive og forstår værdien af aktiv kundepleje. Du er glad og imødekommende, gerne med uddannelse inden for branchen, da vores speciale er at være specialister, så det er vigtigt at du og kunden taler samme sprog.


Vi tilbyder

 • Et udfordrende job i en stabil og travl virksomhed, som er i positiv udvikling
 • Gode og moderne arbejdsforhold
 • Et arbejde med markedets bedste produkter
 • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • Selvstændighed under ansvar
 • Til tider en travl hverdag med mange udfordringer
 • Selvstændig stilling med løn efter kvalifikationer
   

Vi forventer at

 • Du har gode IT-kundskaber
 • Du kan arbejde selvstændigt og har en høj arbejdsmoral
 • Du har gode samarbejdsevner
 • Du er kunde- og serviceminded
 • Du er ordensmenneske
 • Du kan lide at have en travl hverdag, og er indstillet på at yde en ekstra indsats når det gælder


Arbejdsadresse
Traktor & Høstspecialisten A/S
Ambolten 35, 6000 Kolding
Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og CV pr. mail til hth@tohs.dk – Emne ’Sælger Kolding’.  Vi behandler ansøgningerne løbende og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henrik Thomsen
Adm. Direktør
Tel 2019 3350

Om Traktor & Høstspecialisten

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten A/S ønsker at bidrage til, at du får en god og effektiv arbejdsdag. Selskabet beskæftiger 28 medarbejdere inden for salg, service, reservedele og administration. Læs mere på
traktor-hostspecialisten.dk.

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne dansk landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.