Sælger til Vinderup Maskinforretning

Vil du arbejde med branchens kvalitetbrands, hvor der er fokus på professionalisme, troværdighed og gode kunderelationer?

Så er denne stilling som salgskonsulent en unik mulighed for dig, som ønsker at være specialist og samtidig arbejde i en af landets største maskinforretninger. Vinderup Maskinforretning har som målsætning altid at være kundernes foretrukne salgs- og servicepartner, og hertil mangler vi nu en sælger, som er dygtig og troværdig – eller som minimum har ambitioner om at blive det ved fælles hjælp.
 

Som sælger i Vinderup Maskinforretning A/S bliver du en del af et stærkt team på 40 gode kollegaer fordelt på to lokationer. Din arbejdsplads vil blive fleksibel mellem Vinderup og vores nye domicil i Nykøbing. Du vil i samarbejde med vores salgsteam supplere og dække hele vores salgsområde, som strækker sig fra Holstebro – Herning - Lemvig – Salling – Mors og Thy. Vores hovedprodukter er CLAAS, AMAZONE, LEMKEN, KUHN og FLIEGL. Specielt CLAAS programmet vil være en stor del af din hverdag og der må forventes en intensiv oplæring af CLAAS programmet.


Din profil
Du er en handlekraftig og energisk sælger med erfaring indenfor salg af landbrugsmaskiner - kendskab til vores eksklusive produkter vil være en fordel. Du har kendskab til landbruget, samt trives med kontakten til denne kundegruppe. Du har drive og forstår værdien af aktiv kundepleje.

Du er glad og imødekommende, gerne med uddannelse inden for branchen, da vores professionalisme bunder i en vis specialisering. Derfor er det også vigtigt, at både du og kunden taler samme sprog.


Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt udfordrende job i en stabil og travl virksomhed, som er i positiv udvikling
 • Gode og moderne arbejdsforhold
 • Et arbejde med markedets bedste produkter
 • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • Frihed under ansvar
 • Til tider en travl hverdag med udfordringer der skal løses
 • Løn efter kvalifikationer


Vi forventer at:

 • Du har gode IT-kundskaber
 • Du kan arbejde selvstændigt og har en høj arbejdsmoral
 • Du har gode samarbejdsevner
 • Du er kunde- og serviceminded
 • Du er ordensmenneske
 • Du kan lide at have en travl hverdag og er indstillet på at yde en ekstra indsats, når det gælder


Arbejdsadresse
Vinderup Maskinforretning A/S, Nr Bjertvej 7, 7830 Vinderup. Se på kort.

Og

Vesterå 2, 7900 Nykøbing Mors. Se på kort.

Er du interesseret?

Din ansøgning samt CV sendes til jan@vindmask.dk

Ansøgere inviteres løbende ind til samtale, og ansættelsesprocessen afsluttes, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist den 20. august 2019.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jan Pedersen
Direktør / ejer
Tel 4032 1017

Om Vinderup Maskinforretning A/S

Om Vinderup Maskinforretning

Vinderup Maskinforretning A/S har siden 1910 serviceret det danske landbrug. Med afdelinger i både Vinderup og Nykøbing Mors serviceres landbruget med både maskiner, reservedele og service i højeste kvalitet.
Læs mere om virksomheden på: www.vindmask.dk

CLAAS landbrugsmaskiner

CLAAS er en af verdens største producenter af landbrugsmaskiner og har hovedsæde i Harsewinkel i Tyskland. CLAAS er markedsledende i Europa inden for mejetærskere og en af verdens førende producenter af traktorer, ballepressere og høstmaskiner. 

Danish Agro koncernen

Vinderup Maskinforretning A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.