Regnskabsassistent til central økonomifunktion

Er du knivskarp til regnskabsføring og bogholderi? Vil du være placeret i hjertet af en koncern, der beskæftiger 5.000 medarbejdere og har en omsætning på 39 mia. kr.? Så er du måske vores nye regnskabsassistent.

Velkommen til Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 110 agro-industrielle selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os, og vi beskæftiger os primært med produktion og handel af grovvarer. Du vil blive en del af økonomiafdelingen i moderselskabet, Danish Agro a.m.b.a., der har hovedkontor i Karise.
 

Bogholderiarbejde i regnskabsafdelingen
Du kommer til at indgå i et team med 7 kolleger. Sammen arbejder I med moderselskabets regnskab og bogholderi. Dine opgaver falder under paletten af traditionelt bogholderiarbejde. Det inkluderer opgaver såsom:

 • Finansbogholderi, dokument- og databehandling
 • Bankafstemninger
 • Håndtering af kreditorer

Vi står overfor at skifte ERP-system efter sommerferien. Derfor er det afgørende, at du ser dig selv være med på denne spændende rejse, hvor du får mulighed for at være med til implementering af et nyt centralt system i virksomheden.
 

Du kan dit kram
Du er struktureret og omhyggelig, og så forstår du at balancere det sociale med det professionelle. Vi kan godt have det sjovt, men det er vigtigt, at du samtidig kan arbejde fokuseret og målrettet. I forhold til branchen så er det vigtigste, at du har styr på bogholderi og regnskabsføring, resten skal vi nok lære dig.
 

Derudover forventer vi, at du:

 • Har et par års erfaring fra en lignende stilling
 • Har en relevant grunduddannelse
 • Har et højt kendskab til Excel/Outlook
 • Har et højt kendskab til bogføringssystemet Navision/D365
 • Er flydende i dansk og engelsk både i tale og skrift

   

Arbejdsadresse
Danish Agro a.m.b.a.
Køgevej 55, 4653 Karise Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef, Annette Arup

Annette Arup
Økonomichef
Tel 8887 3908

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.