Optimeringskonsulent til svinefoder

Vil du være med til at optimere og udvikle fodersortimentet inden for svin?

Danish Agro søger en kompetent og fagligt stærk optimeringskonsulent til udvikling af vores svinefoder. Som optimeringskonsulent skal du assistere produktchefen i opgaverne omkring optimering og udvikling af vores produkter og sortiment inden for svin.
 

Bliv en del af Danish Agro koncernen
Hos Danish Agro vil vi være den foretrukne og mest betydningsfulde samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersø-regionen. Vi har fokus på at hjælpe den enkelte landmand til at skabe størst mulig værditilvækst gennem kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår samt ved at opkøbe deres afgrøder med henblik på optimalt videresalg.

Du vil i samarbejde med den øvrige afdeling og i direkte reference til produktchefen have en central rolle omkring arbejdet med optimering, vedligeholdelse og administration af vores svinefoder. Du sætter kunden i fokus, og sikrer en høj service og kvalitet til den aftalte tid, over for såvel interne som eksterne kunder og samarbejdspartnere.


Dine arbejdsopgaver
Dine primære ansvarsområder er:

 • Optimering af foderprodukter og -sortiment inden for svinefoder.
 • Løbende konstruktiv kvalitetsopfølgning samt overholdelse af den gældende overordnede kvalitet og foderstruktur.
 • Support til salgsfunktionen ved kundearrangementer, rådgivningsbesøg m.m.


Du har et stærkt fagligt kendskab til svinefoder og vil løbende sikre forbedringer af sortiment og foder.
Du bidrager aktivt med ideer og forslag til forbedringer, så vi sikrer altid at overholde egne og gruppens deadlines og målsætninger.
 

Kvalitetsbevidst sparringspartner med fokus på optimering og udvikling
Du er uddannet jordbrugsteknolog, professionsbachelor i jordbrugsvirksomhed eller agrarøkonom med min. 5 års relevant praktisk erfaring inden for svin.

Derudover forventer vi, at du har:

 • Gode IT kundskaber
 • Kendskab til optimeringsprogram Agrosoft vil være en fordel
 • Fortrolighed i Officepakken, Word, Excel og PowerPoint
 • Dybdegående biologisk og ernæringsmæssig indsigt
   

Den rette person til stillingen er god til at opbygge netværk på tværs af afdelinger og med eksterne partnere. Du er struktureret og systematisk og har et skarpt overblik over dine projekter, og du når dine mål og tidsfrister. 

Du bliver en del af et team, hvor der er rig mulighed for at udvikle og realisere dit potentiale – både fagligt, men også socialt. Vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs af teamet og har en uformel tone. Der er højt til loftet, og vi arbejder hårdt for at nå vores mål.


Arbejdsadresse
Prima: Sjølund, Åstorpvej 3, 6093  Sjølund Se på kort

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.
Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Torben Usbeck
Produktchef
Tel 2023 2757

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af ca. 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.