Om Danish Agro koncernen

Danish Agro koncernen blev etableret i 1901 som et lokalt andelsselskab og består i dag af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. 

Koncernen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og er ejet af 9.000 danske landmænd. Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder. Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget. 

Modervirksomheden Danish Agro bygger på en række stolte danske grovvareselskaber, som løbende er blevet en del af familien. Vi sætter en stor ære i at være en del af den danske andelsbevægelse, og vi går op i at drive vores virksomhed efter de oprindelige andelsprincipper. Vi er sat i verden for at fremme vores medlemmers økonomiske interesser på den bedst mulige måde.

 
OM DANISH AGRO

Danish Agro er ejet af 9.000 danske landmænd, og vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder og skabe størst mulig værditilvækst for de landmænd, vi samarbejder med.

 
OMFANG

Vi er en af de største og mest betydende partnere for landbruget i Østersøregionen. Koncernen beskræftiger mere end 5.000 medarbejdere fordelt i seks forretningsdivisioner og cirka 100 datterselskaber i 17 lande. 

 
MARKEDSLEDER

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

 
CULTIVATING VALUE

Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det
Cultivating Value.