STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Montører til Danmarks ældste maskinforretning

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Hos A.P. Jørgensen A/S har vi over 120 år på bagen med medarbejdere, der fejrer 25- og 40-års jubilæer, og kunder, der kommer igen og igen. Vores succes er bygget på den særdeles gode service, vi leverer til kunderne, og det er den kvalitet, der er omdrejningspunktet i alt det, vi laver. Derudover er vi en del af Danish Agros maskindivision og er derfor en del af et stærkt forhandlernetværk.

På vores store, moderne værksted i Ribe får du ca. 40 kolleger, hvoraf de ca. 20 er beskæftiget på værkstedet. Sammen med dem servicerer og reparerer du alle typer landbrugsmaskiner og bliver især specialist i CLAAS, Samson, Lemken, Amazone og Fliegl. Du kører altid ud til kunder i velindrettede og ordentlige servicevogne, så du kan håndtere alle former for nedbrud.

 

På en typisk dag vil du oftest

 • Møde ind på værkstedet om morgenen, hvor dagens opgaver bliver fordelt
 • Køre alene ud til kunder i Syd- og Sønderjylland eller foretage service på værkstedet
 • Fejlsøge på maskineriet, udføre reparationer og udskiftning af udstyr
 • Være udekørende montør, hvor du starter og slutter din dag hjemmefra

 

Har du drive og energi?
Så er du vores nye montør! Din nye rolle afhænger af dine kompetencer – måske er du nyuddannet, eller måske har du nogle års erfaring – og måske bliver du vores specialist i vores Samson-gyllevogne, finsnittere eller høstmaskiner. Det vigtigste er, at du er klar til at lære nyt og blive en del af Danmarks ældste maskinforretning, hvor vores ånd er lige så god, som vores ordenssans.

 

Derudover ser vi gerne, at du

 • Er uddannet entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, lastvognsmekaniker, smed eller lignende
 • Har kørekort (minimum B)
 • Er pålidelig og troværdig i din kommunikation med kunden
 • Eventuelt har branchekendskab – det er ikke et krav, men et stort plusArbejdsadresse
A.P. Jørgensen A/S
Plantagevej 12, 6760 Ribe
Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

send ansøgning og CV til ii@ap-jorgensen.dk eller ak@ap-jorgensen.dk.  Vi behandler ansøgningerne løbende og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ib Ibsen
Værkfører
+45 7542 0977

Allan Klinge
Værkfører
+45 7542 0977

Om A.P. Jørgensen

Om A.P. Jørgensen

A.P. Jørgensen A/S er autoriseret CLAAS Full-line forhandler samt hovedforhandler på mærker som Samson, Kverneland, Schäffer m.m. Forretningen ligger i Ribe og har haft sin placering siden 1896. De har en stærk tradition i god service og ordentlighed – både overfor kunder og medarbejdere.

Læs mere på 
http://www.ap-joergensen.dk
.

Landbrugsmaskiner

A.P. Jørgensen A/S forhandler et bredt, men nøje udvalgt, sortiment af landbrugsmaskiner til det moderne landbrug. Gennem mange års erfaring ved A.P. Jørgensen, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med pålidelige landbrugsmaskiner – året rundt. 

Danish Agro koncernen

A.P. Jørgensen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.