Mine kollegaer står altid klar til at hjælpe

Tankbilchauffør Tommy Jensen oplever Danish Agro som en arbejdsplads, hvor man hjælper hinanden. Om det handler om at gøre lastbilen klar til dagen efter eller få den rette oplæring, er der altid en kollega, der står klar med en hjælpende hånd.

I syv år har Tommy Jensen arbejdet som chauffør hos Danish Agro, og det har været syv gode år, hvor han fra første dag har oplevet et fantastisk sammenhold blandt kollegaerne. Et værdifuldt element i hans hverdag.

Da jeg kom ind i Danish Agro, fik jeg al den oplæring, som jeg havde brug for.

”Jeg sætter pris på, at der ikke er nogen, der er overladt til sig selv. Der er rigtig godt kollegaskab, og alle hjælper hinanden. Mange gange kommer vi de samme steder, og der bruger vi hinanden rigtig meget, så hvis man skal til en ny kunde, er der altid en, man kan ringe til for at høre, hvordan det er dér. For eksempel hvilken vej, man skal køre ind,” siger Tommy Jensen og fortsætter:

”Og det er det samme, når man kommer sent hjem om aftenen, og man gerne lige vil læsse op til dagen efter. Så er der altid lige en, der kommer ind og hjælper. Der er ikke nogen, der bare kører hjem uden at gå ind og hjælpe, fordi det kan jo være, at det er en selv, der kommer i morgen, og så vil man jo gerne selv have hjælp.”

Når han sidder bag rattet hos Danish Agro, kører han ud med grise- og kreaturfoder, der skal i kundernes fodersiloer. Med mange år på bagen er han ved at være en rutineret ræv, men han husker stadig tilbage på den første tid i virksomheden med glæde. En tid, hvor fokus var på at styrke ham som medarbejder.

”Da jeg kom ind i Danish Agro, fik jeg al den oplæring, som jeg havde brug for. Hvis man skal dele bil med nogle, så kommer man gerne med ham ud at køre i en uge og også lidt mere, hvis man føler, at man har behov for det. Nogle kan lære det på tre dage og andre skal bruge seks-otte dage på det, men man bliver ikke sendt ud, før man selv føler sig klar.”

Mere tid til familien

Tommy Jensen nyder at gå på arbejde med sine kolleger, men det er ikke det eneste, som han sætter pris på som chauffør hos Danish Agro. Han oplever fokus på udvikling og trivsel hos medarbejderne.

I mange år har han kørt Europa tyndt som langturschauffør, men da en af hans bekendte anbefalede ham Danish Agro som arbejdsplads, valgte han at søge jobbet. Han fik det og dermed også udsigt til en fast hverdag.

”At arbejde hos Danish Agro giver mig mulighed for at have en masse med min familie at gøre, som jeg aldrig har været vant til før. Der er mange ting, jeg kan foretage mig, som man tydeligvis ikke normalt kan foretage sig som chauffør,” siger Tommy Jensen.

Tommy Jensens arbejdsuge ser sådan ud, at han arbejder tre dage om ugen, mens hans makker tager resten af ugen, mens der i travle perioder kan være udedøgn et par gange om måneden. Det er dog altid efter faste skemaer.

”Her har jeg fridage i en fast turnus. Det er ikke sådan, at det kun er, når det passer firmaet, at jeg holder fri, men jeg har de samme fridage hele året rundt. Det giver rigtig god værdi for mig.”

Jeg sætter pris på, at der ikke er nogen, der er overladt til sig selv. Der er rigtig godt kollegaskab, og alle hjælper hinanden.