Vi søger en logistikkoordinator til DLA Agro

Du har nu muligheden for at blive en del af et team bestående af erfarne og hjælpsomme kollegaer i en veletableret virksomhed i vækst.

Har du erfaring med disponering af varer, koordinering og håndtering af aktiviteter indenfor logistik? Er du typen, der holder af at arbejde i en travl hverdag, som til tider kan have sæsonudsving?


Bliv en del af DLA Agro og bidrag til et godt team
I Galten nær Aarhus bliver du en del af Logistikgruppen i DLA Agro, hvor du får 14 kollegaer. DLA Agro er et indkøbsselskab, som udelukkende sælger engros til grovvareselskaber inden for landbruget.


Som logistikkoordinator vil du varetage opgaver indenfor både ordrebehandling, afregning og generel kundeservice, disponering af lagerbeholdninger samt booking af transporter. Det er vigtigt, at du har et stort servicegen og sætter pris på et godt samarbejde med kunder, leverandører og kollegaer.

Som en del af rollen vil du skulle tilegne dig et kendskab til DLA Agro’s rolle i Danish Agro koncernen. Du vil opnå et godt branchekendskab, som du anvender til at have et fokus på minimering af omkostninger og til at kunne koordinere og samarbejde på tværs af organisationen og de tilknyttede virksomheder på bedst mulig måde.


Arbejdsopgaver
Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Ansvarlig for disponering og optimering af lagerbeholdning på egne produktområder
 • Koordinering af leverings- og afhentningstidspunkter gennem tæt samarbejde med leverandører
 • Oprettelse og ekspedering af salgs- og købsordrer samt kontrakter i vores ERP-system
 • Købs- og salgsfakturering
 • Opdatering af priser i ERP-systemet samt udsendelse af prislister
 • Sikre at produktblade, sikkerhedsdatablade m.v. er opdaterede og tilgængelige
 • Vigtigst af alt at sikre tilfredse kunder som modtager den service, de forventer

 

Dine kvalifikationer
Den rette person til jobbet sætter stor pris på godt samarbejde, er glad for at arbejde i teams og med mennesker. Du træder til, når der er travlt og hjælper gerne kollegaer på tværs af organisationen. Du er dygtig til at organisere og planlægge dit arbejde, så du kommer i mål med dine opgaver, men er samtidig fleksibel når nye opgaver med korte deadlines falder på dit bord.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har minimum 2 års erfaring med logistik
 • Har en erhvervsakademiuddannelse f.eks. Logistikøkonom suppleret med relevant erfaring
 • Er flydende i dansk og engelsk, gerne tysk i skrift og tale

 

Vi tilbyder
En fast 37-timers funktionærstilling med pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver en del af et stærkt team, hvor vi i dagligdagen har en familiær stemning og er gode til at samarbejde og hjælpe hinanden på kryds og tværs. I perioder er der travlt, men vi lykkes altid sammen.


Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.

Interesseret?

Det er vi rigtig glade for, og vi ser frem til at modtage din ansøgning, men grundet Corona-situationen i Danmark er både ansøgningsfrist og jobstart udsat på ubestemt tid – afhængig af hvordan situationen udvikler sig. 

Når situationen i Danmark bliver stabil, vil vi genoptage processen og kontakte de ansøgere, som vi ønsker at se til en samtale. Vi beder om din tålmodighed og forståelse i denne særlige situation.  

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til job@danishagro.dk. Angiv stillingen i emnefeltet. Såfremt du ikke gør det, kan din ansøgning går tabt.  

Alle henvendelser behandles fortroligt

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anita Buch Skelgaard Jensen
Logistics Manager
Tel 2217 3210

Om DLA Agro

Om DLA Agro

DLA Agros formål er at indkøbe produkter inden for områderne foderråvarer, gødning, planteværn, plastik, net og bindegarn til medlemmerne og via deres indkøbsvolumen at sikre, at produkterne indkøbes til konkurrencedygtige priser. 

En del af Danish Agro koncernen

DLA Agro er Danish Agro koncernens fælles indkøbsselskab, som gennem koordineret indkøb servicerer dets medlemmer i Skandinavien og i Østersøregionen. Koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland, som alle har den overordnede målsætning at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.