STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Logistikkoordinator søges

Er du god til tal, dygtig til Excel og har et godt overblik? Så er det måske dig vi søger.

Bidrag til et godt team
I Galten nær Aarhus bliver du en del af Logistikgruppen i DLA Agro, som er et indkøbsselskab, der udelukkende sælger engros til grovvareselskaber inden for landbruget.

I vores nye, moderne kontorfaciliteter med en god kantineordning bliver du en del af et stærkt team på 12, hvor vi i dagligdagen har en familiær stemning. Vi er gode til at samarbejde og hjælpe hinanden, når der i perioder er travlt med sæsonudsving og spidsbelastninger, og vi lykkes sammen.   

Vi søger en ny kollega, som har lyst til blandt andet at påtage sig ansvaret med den daglige opdatering og monitorering af vores råvarelagre.


Om jobbet
Som logistikkoordinator vil du have ansvaret for, at vores lagerregnskaber og statistikker er velfungerende. Det betyder, at du har helt styr på, hvad vi har, får ind på og udleverer fra vores lagre. Herudover vil du indgå i vores ordregruppe og deltage såvel i den daglige ordrehåndtering som diverse ad-hoc opgaver.


Vi tilbyder

 • Et fast fuldtidsjob og trygge rammer i en veletableret virksomhed i vækst
 • At du bliver en del af et godt team af erfarne og hjælpsomme kolleger
 • Stor mulighed for personlig og faglig udvikling


Helt konkret vil du komme til at arbejde med følgende

 • Excel
 • Ind- og udfakturering i Navision
 • Korrespondance med relevante samarbejdspartnere


Din profil
Det er afgørende, at du er dygtig til tal og Excel, og har du også erfaring fra branchen, vil det være en fordel. Din erfaring eller uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du kommer fra et kontormiljø.    

Det er afgørende, at du er positivt indstillet og forstår at samarbejde, selv når der er mange bolde i luften. Engelsk i skrift og tale er et must, tysk er en fordel.


Interesseret?
Vi tilbyder en fast 37-timers funktionærstilling med pensionsordning og sundhedsforsikring, og du vil referere til Logistikchef for råvarer Ulrik Juul Larsen.


Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.Vi glæder os til at høre fra dig.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og CV til job@danishagro.dk.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale så søg stillingen hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ulrik Juul Larsen
Execution Manager
Tel 2913 4669

Om DLA Agro

Om DLA Agro

DLA Agros formål er at indkøbe produkter inden for områderne foderråvarer, gødning, planteværn, plastik, net og bindegarn til medlemmerne og via deres indkøbsvolumen at sikre, at produkterne indkøbes til konkurrencedygtige priser. 

En del af Danish Agro koncernen

DLA Agro er Danish Agro koncernens fælles indkøbsselskab, som gennem koordineret indkøb servicerer dets medlemmer i Skandinavien og i Østersøregionen. Koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland, som alle har den overordnede målsætning at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.