STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Lønbogholder søges til stor grovvarekoncern

Danish Agro søger en engageret kollega til at varetage lønudbetalingen for vores medarbejdere.

Har du solid erfaring med lønområdet, og kan du arbejde selvstændigt med opgaverne, samtidig med at du har styr på detaljerne? Så er du måske vores nye lønbogholder.
 

Velkommen til Danish Agro 
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agro-industrielle selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os, og vi beskæftiger os primært med produktion og handel af grovvarer. Du bliver en del af Danish Agro koncernens moderselskab, Danish Agro a.m.b.a., som administrerer lønudbetalingen for en stor del af de danske selskaber.
 

Serviceminded lønbogholder med flair for tal 
Som lønbogholder varetager du alle opgaver inden for lønområdet. Du bliver en del af vores lønafdeling, som har en bred kontaktflade til hele koncernen. Sammen med dine kolleger er du garant for, at der ydes en høj service til ledere og medarbejdere i det daglige. 

Dine arbejdsopgaver vil også bestå af at håndtere spørgsmål fra ledere og medarbejdere omkring løn.

Dine primære opgaver bliver:

 • Månedlig lønkørsel for timelønnede og funktionærer (Lessor)
 • Stamdata, refusionsansøgninger, pensionstilmeldinger og -indberetninger
 • Sikre overholdelse af overenskomster og lokalaftaler
 • Sikre korrekt anvendelse af tidsregistreringssystem
 • Afstemning af løn til e-indkomst og regnskabet


Du kan dit kram
Du har opdateret paratviden om funktionærloven, ferieloven samt øvrige lovgivningsmæssige forhold i relation til gage og lønadministration, og ikke mindst har du lysten og motivationen til hele tiden at holde dig opdateret. Du har en relevant uddannelse indenfor regnskab og erfaring fra en lignende stilling.

Du er struktureret og omhyggelig, og så forstår du at balancere det sociale med det professionelle. Vi kan godt have det sjovt, men det er vigtigt, at du samtidig kan arbejde fokuseret og målrettet.

Du trives med at tage ansvar for dine egne arbejdsopgaver og har interesse for at udvikle og effektivisere eksisterende processer. Du er en kompetent IT-bruger og har let ved at sætte dig ind i nye systemer. Du er engageret, troværdig og har sans for detaljer, orden, systemer og kvalitet.


Arbejdsadresse
Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Finder du ovenstående beskrivelse spændende, og vil du gerne vide mere om stillingen, så kontakt Teamleder Mette Rembøl.

Mette Rembøl
Teamleder, Løn
Tel 8887 3953
mer@danishagro.dk.

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.