Lønbogholder til Hatting A/S i Horsens

Vi søger en ny og engageret kollega til at varetage lønudbetalingen for alle medarbejdere i Hatting.

Har du solid erfaring med lønområdet og kan du arbejde selvstændigt med opgaverne samtidig med at du har styr på detaljerne i en til tider hektisk hverdag, så er du måske vores nye medarbejder.


Velkommen til Hatting
Hatting A/S er førende i Europa indenfor produktion, salg og distribution af sæd til søer, og har fokus på professionel service, avanceret logistik, hurtig levering og høj kvalitet.

Udover selskabets sædaktiviteter har Hatting også aktiviteter inden for insemineringsartikler og farm supply og sælger sine produkter i Europa.


Dine opgaver
Vi søger en lønbogholder til at varetage alle opgaver inden for lønområdet. Stillingen er på 30 timer om ugen, og man vil få det daglige ansvar for at sikre lønudbetalingen til ca. 240 ansatte.

Dine primære opgaver bliver:

  • Månedlig lønkørsel (Lessor)
  • Stamdata, refusionsansøgninger, pensionstilmeldinger og -indberetninger
  • Sikre overholdelse af overenskomst
  • Sikre korrekt anvendelse af tidsregistreringssystem (Shop Floor Control)
  • Afstemning af løn til e-indkomst og regnskabet
  • Opgørelse af feriepenge


Arbejdsopgaverne vil også bestå af at håndtere spørgsmål fra ledere og medarbejdere omkring løn. Derudover vil der i perioder være mulighed for at deltage i andre opgaver i regnskabsafdelingen.

Du vil blive en del af et erfarent team på fire personer i regnskabsafdelingen.


Du kan dit kram
Du har opdateret paratviden om funktionærloven, ferieloven samt øvrige lovgivningsmæssige forhold i relation til gage og lønadministration, og ikke mindst har du lysten og motivationen til hele tiden at holde dig opdateret. Du har en relevant uddannelse indenfor regnskab og erfaring fra en lignende stilling.

Du trives med at tage ansvar for dine egne arbejdsopgaver og har interesse for at udvikle og effektivisere eksisterende processer. Du er en kompetent IT-bruger og har let ved at sætte dig ind i nye systemer. Du trives med en åben og humoristisk omgangstone. Du er engageret, troværdig og har sans for detaljer, orden, systemer og kvalitet.

Regnskabsafdelingen er som de øvrige afdelinger i Hatting, organiseret som en medstyrende gruppe, der sammen er ansvarlig for udførelsen af det daglige arbejde. Det kræver, at man besidder en høj grad af ansvarlighed, et stærkt engagement, at man opprioriterer kommunikationen om arbejdsopgaverne og viser tolerance i samarbejdet.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til  Axapta 09 samt Lessor, og derudover har flair for at arbejde med IT herunder Excel.


Arbejdsadresse:
Hatting A/S, Oensvej 48, 8700 Horsens. Se på kort.

Er du interesseret?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Om Hatting

Markedsleder

Hatting er Europas største producent af ornesæd. Vi råder over nogle af verdens bedste orner, og har en markedsandel i Danmark på over 75 %. Desuden sælger vi sæd i Tyskland og eksporterer sæd til flere land i både Øst- og Vesteuropa.
Læs mere på hattingagro.dk

Sortiment

Hatting er med sine danske 10 afdelinger landsdækkende og har ca. 280 medarbejdere. Foruden 5,4 mio. doser ornesæd om året sælger vi en bred vifte af produkter til landbruget - fra staldudstyr og rengøringsmidler til computere og husholdningsartikler. 

Danish Agro koncernen

Hatting A/S er et aktieselskab, der er ejet af Danish Agro og Vestjyllands Andel via det fælles datterselskab Vilomix Holding A/S. Hatting er en del af Danish Agro koncernen, som består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland.