STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Scanola søger Laborant til analyse- og kvalitetsarbejde

Er du uddannet laborant, og vil du arbejde fokuseret med forskellige analysemetoder? Bliv en del af en koncern i vækst og få en hverdag med kvalitetssikrende analysearbejde.

Vi søger en laborant til en nyoprettet stilling ved Scanola på Aarhus Havn til en stilling på 25-30 timer ugentligt.
 

Du bliver del af en international koncern
Scanola A/S er Danmarks største rapsoliemølle, beliggende på havnen i Aarhus. Her oparbejdes årligt 300.000 tons rapsfrø til rapsolie, som blandt andet anvendes til biodiesel, fødevarer samt protein til foderindustrien. Scanola producerer i døgndrift året rundt og omsætter for ca 1mia. kr. pr. år.

Scanola er en del af den danske grovvarekoncern Danish Agro, som består af ca. 110 agroindustrielle selskaber i ind- og udland, og som er ejet af danske landmænd. Sammen skaber vi værdi for danske og internationale landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser. 

Som Laborant ved Scanola kommer du til at varetage en rolle som spænder bredt, da du vil løse opgaver for de tre selskaber Scanola, Scanfedt og DLA Agro, som alle er en del af Danish Agro koncernens Supportdivision.  
 

Fuldt fokus på at foretage analyser
Som laborant er din kerneopgave analyse af de prøver, der modtages på laboratoriet. Der udarbejdes en række forskellige analyser, men nogle af de primære analyser vil være FFA i råolie, neutraliseret olie og i fedt vha. titrator. Derudover analyseres for fosfor (vha. ICP), vandindhold, sæberester, smuds, fedtsyresammensætning vha. GC samt smeltepunkt.

Udover de forskellige analyser vil der være øvrige opgaver såsom:

 • Opvask og oprydning på laboratoriet
 • Indkøb af kemikalier og øvrige forbrugsmaterialer til laboratoriet
 • Statistik over salmonellaanalyser samt udtagelse af prøver
 • Assistance til online NIR
 • Modtagekontrol lastbiler til Scanfedt
 • Udarbejdelse af analyseinstruktioner i Aloora (Agrolab) og rapportering af analyseresultater

Du vil arbejde med kvalitetsstyring i selskaberne DLA Agro, Scanola og Scanfedt, som er certificeret i forhold til GMP+, VLOG, ISCC, REDceret, Halal og under kontrol af Fødevarestyrelsen. Du vil deltage i intern og ekstern audit af førnævnte certificeringer.
 

Struktureret laborant med gode IT-kundskaber
Det er vigtigt, at du har en struktureret og ansvarsbevidst tilgang til dit arbejde, da du kommer til at lave analyser og kvalitetsarbejde, der kræver høj præcision. Der vil være en del rutineopgaver forbundet med jobbet. Derfor er det afgørende, at du trives med denne type opgaver.

 • Du er laborant med et par års erfaring, og du har gerne erfaring fra et kemisk analyselaboratorium samt erfaring med kvalitetsstyringsarbejde.
 • Du er klar på en hverdag, hvor du arbejder stående, og som kan være fysisk krævende i perioder.
 • Du har gode IT-kundskaber og er hjemmevant i MS Word og Excel – vi lærer dig op i vores analyseprogrammer.
   


Arbejdsadresse
Scanola A/S
Tongavej 1, 8000 Aarhus C. Se på kort.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtaler.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Kronborg Nielsen

Jacob Kronborg Nielsen
Quality Manager
Tel 2225 2753

Om Scanola

Om Scanola

Scanola A/S er Danmarks største rapsoliemølle, beliggende på havnen i Aarhus. Oliemøllen er 100 % forsynet af danske rapsfrø og producerer rå og neutraliseret rapsolie.

Omfang

Hos Scanola oparbejdes årligt 300.000 ton rapsfrø til rapsolie som blandt andet anvendes til biodiesel, fødevarer samt protein til foderindustrien. Scanola producerer i døgndrift året rundt og omsætter for 1 mia. kr. pr. år.

Danish Agro koncernen

Scanola er en del af den større danske grovvarekoncern Danish Agro. Vi er en samling af 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland, som er ejet af danske landmænd. Sammen skaber vi værdi for danske og internationale landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.