STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Kontorassistent søges til Karise

Er du struktureret og har et stort servicegen samtidig med at dine administrative kompetencer er i top? Så er du måske den kontorassistent, som vi søger til vores økonomiafdeling i Karise.

Struktureret kontorassistent med et stort servicegen
Du bliver en del af vores økonomiafdeling, som har en bred kontaktflade til hele koncernen. Sammen med dine kolleger er du garant for, at der ydes en høj service til ledere og medarbejdere i det daglige.


Serviceminded kontorassistent med flair for tal
Som kontorassistent varetager du alle kontormæssige og administrative opgaver i afdelingen. Du fungerer som support til organisationen og servicerer ledere og kollegaer.  Som kontorassistent er du en del af en back-office funktion, som skal sikre høj service og kvalitet til den aftalte tid, såvel internt som eksternt.


Dine primære opgaver vil være:

 • Afstemning
 • Arkivering
 • Teknisk support til kollegaer inden for økonomi og administration
 • Diverse administrative opgaver

 

Effektiv systematiker med sans for detaljerne
For at få succes i jobbet kræver det, at du arbejder systematisk med sans for detaljerne i opgaverne. Du er god til at holde overblikket og sætter en ære i at overholde deadlines samt at levere arbejdsopgaver af høj kvalitet uden at gå på kompromis med serviceniveauet. Det er vigtigt at du både evner at kommunikere og at skabe relationer med andre. Dette vil nemlig være vigtigt for dit arbejde, da du bliver en central funktion for både ledere og medarbejdere i virksomheden.

Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for kontor og administration, hvor kundeservice har været en naturlig del af din hverdag. Det er vigtigt, at du har en solid talforståelse samt har en god forståelse for IT og er rutineret bruger af MS Office, herunder Excel. Kendskab til D365 vil være en fordel. Derudover er det vigtigt at du kommunikerer problemfrit på dansk og engelsk.


Arbejdsadresse
Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise. Se på kort.

Er du interesseret?

Det er vi rigtig glade for, og vi ser frem til at modtage din ansøgning, men grundet Corona-situationen i Danmark er både ansøgningsfrist og jobstart udsat på ubestemt tid – afhængig af hvordan situationen udvikler sig. 

Når situationen i Danmark bliver stabil, vil vi genoptage processen og kontakte de ansøgere, som vi ønsker at se til en samtale. Vi beder om din tålmodighed og forståelse i denne særlige situation.  

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til job@danishagro.dk. Angiv stillingen i emnefeltet. Såfremt du ikke gør det, kan din ansøgning går tabt.  

Alle henvendelser behandles fortroligt

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Karina Andersen
Teamleder, Administration
Tel 8887 3949

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.