Kørselsdisponent til Danish Agros transportafdeling i Galten

Er du en dygtig koordinator, og kender du Danmarkskortet godt?

Så har du muligheden for at blive en del af vores transportteam, hvor du vil spille en vigtig rolle i Danish Agro koncernens daglige drift i et job med en bred kontaktflade. Du bliver en del af et stærkt team med gode arbejdsforhold.​
 

Velkommen til Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning – i et tæt samspil med kunderne – at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter. Vi transporterer produkter til og fra vores kunder over hele Danmark.


Få ansvar for planlægning af egen gruppe
Du bliver en del af et team med flere disponenter og vil efter oplæring få ansvaret for at planlægge daglig kørsel, som primært vil være fodertankbiler eller stykgodsbiler. I den forbindelse vil du have tæt kontakt til kunder og chauffører. Som en del af et team vil du naturligvis også afløse for dine disponentkollegaer i perioder og vil i den forbindelse kunne komme til at disponere forskellige typer af køretøjer, ligesom du vil hjælpe til med ad-hoc opgaver i afdelingen. Derudover er der faste administrative opgaver i jobbet.

Dine primære opgaver bliver:

 • Planlægning af kørsel

 • Vagt- og ferieplanlægning for chaufførerne

 • Godkendelse af chaufførernes timer

 • Opfølgning på logbøger samt overholdelse af instrukser og procedurer

 • Administration og ad hoc-opgaver

Det er en fordel, hvis du har erfaring med manuel kørselsplanlægning og kendskab til at arbejde med chauffører og/eller grovvarebranchen, men det er ikke et krav for at varetage stillingen.

Stillingen er på fuld tid, og du kommer til at indgå i en vagtordning. Du vil opleve perioder med travlhed og spidsbelastninger grundet sæsonudsving. Blandt andet så er høsten en meget travl periode.


Et godt overblik og veludviklet planlægningsgen
Som disponent i Danish Agro er det vigtigt, at du kan møde både kunder, kollegaer og chauffører med et smil – også i telefonen. Desuden er det vigtigt, at du har et godt overblik og er en god koordinator, så kørslen går op i en højere enhed.

Du er omstillingsparat og giver gerne en kollega en hjælpende hånd, hvis det er nødvendigt. Vi forestiller os desuden, at du er dygtig til Microsoft Office-programmerne. Vi har vores eget ERP-system, som vi lærer dig. Derudover forventer vi, at du taler og skriver flydende dansk, og kan du engelsk, er det en fordel.


Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.

 

Lyder det som noget for dig?

Det er vi rigtig glade for, og vi ser frem til at modtage din ansøgning, men grundet Corona-situationen i Danmark er både ansøgningsfrist og jobstart udsat på ubestemt tid – afhængig af hvordan situationen udvikler sig. 

Når situationen i Danmark bliver stabil, vil vi genoptage processen og kontakte de ansøgere, som vi ønsker at se til en samtale. Vi beder om din tålmodighed og forståelse i denne særlige situation.  

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til job@danishagro.dk. Angiv stillingen i emnefeltet. Såfremt du ikke gør det, kan din ansøgning går tabt.  

Alle henvendelser behandles fortroligt

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Friis Larsen
Transportchef
Tel 6029 0697

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af ca. 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.