Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

ER DU DANISH AGROS FREMTIDIGE PRODUKTSPECIALIST?

Nyt trainee-hold 2021 - ansøg nu!

Vil du specialisere dig i planteavl, svin eller fjerkræ? ​

Hvis du er uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom, er forløbet lige noget for dig. Den teori og viden, du har fra dit studie, kan du bruge direkte i jobbet! Vores nye trainee-hold starter den 1. september 2021.

Har du en anden relevant baggrund, kan et trainee-forløb i Danish Agro også være din vej til en spændende karriere - bare rolig, vores specialister kan lære dig den teoretiske del.

Læs mere om dine muligheder og ansøg her

Dansk Biofiber og Gødning A/S søger cirkulær daglig leder

Dansk Biofiber og Gødning A/S, Viderupgårdsvej 15B, 9240 Nibe.

Vi søger en daglig leder til at stå i spidsen for den næste fase af DBG’s liv. Produktionsudstyret er installeret, og produktionen skal nu trappes op, og produkterne afsættes i tæt samarbejde med de tre ejere.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialister der brænder for svineproduktion

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten eller Dregårdsvej 1, 9330 Dronninglund

Brænder du for salg, og har du en interesse for landbruget? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.

Som produktspecialist er det dit ansvar at udvikle salget af Danish Agro’s produkter til svineproducenter i Midt- eller Nordjylland. Du skal sammen med kompetente og passionerede kollegaer sikre størst mulig værditilvækst hos svineproducenterne i dit område. Det sker gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt faglig og kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Lønbogholder til Hatting A/S i Horsens

Hatting A/S, Oensvej 48, 8700 Horsens

Vi søger en ny og engageret kollega til at varetage lønudbetalingen for alle medarbejdere i Hatting.

Har du solid erfaring med lønområdet og kan du arbejde selvstændigt med opgaverne samtidig med at du har styr på detaljerne i en til tider hektisk hverdag, så er du måske vores nye medarbejder.

Se hele stillingsopslaget

Lagermedarbejder

Arbejdsplads 37 timer. Du kommer til at arbejde på afdelingerne i Sydøstjylland

Danish Agro søger en engageret lagermedarbejder til Sydøstjylland​

Vi har travlt og søger en dygtig lagermedarbejder til Sydøstjylland. I driftsafdelingen modtager vi året rundt korn som kommer igennem en proces hvor det renses, tørres og sorteres inden det videretransporteres ud til kunderne.

 

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist til salgs-afdelingen for planteavl i Danish Agro

Danish Agro, Dregårdsvej 1, 9330 Dronninglund.

Vil du være specialist inden for dit eget salgssegment? Og skaber du længerevarende relationer som en naturlig del af salgsprocessen?

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd i Nordjylland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist til salgsafdelingen for planteavl — primært til Sjælland

Danish Agro, Salløvvej 8, 4621 Gadstrup.

Vil du være specialist inden for dit eget salgssegment? Og skaber du længerevarende relationer som en naturlig del af salgsprocessen?

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd på Sjælland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.

Se hele stillingsopslaget

Maskinmekanikere søges til Røstofte Maskiner

Røstofte Maskiner A/S, Røstofte Skovvej, 4735 Mern.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Så læs mere her.

Se hele stillingsopslaget

Vinderup Maskiner søger handelselev

Vinderup Maskiner A/S, Nr Bjertvej 7, 7830 Vinderup.

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?


Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver.

Se hele stillingsopslaget

Stor international grovvarekoncern søger optimeringskonsulent til svinefoder

Prima: Sjølund, Åstorpvej 3, 6093 Sjølund

Vil du være med til at optimere og udvikle fodersortimentet inden for svin?​

Danish Agro søger en kompetent og faglig stærk optimeringskonsulent til udvikling af vores svinefoder. Som optimeringskonsulent skal du assistere produktchefen i opgaverne omkring optimering og udvikling af vores produkter og sortiment inden for svin.

Se hele stillingsopslaget

Handelselev

Danish Agro, Herredsvej 8, Grundfør, 8382 Hinnerup.

Har du mod på en erhvervsuddannelse indenfor handel og lager i landbrugsmaskinbranchen, så har vi måske jobbet for dig.​

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?
Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver. 

 

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist, der brænder for at sælge, med kendskab til fjerkræ

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du erfaring med salg, og har du kendskab til og/eller erfaring med fjerkræ? Og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter indenfor fjerkræ, primært øko og konv. æglæggere samt økoslagtekyllinger.

Vi søger en produktspecialist, der sammen med kompetente og passionerede kolleger skal sikre størst mulig værditilvækst hos fjerkræproducenter på tværs af Danmark. Det skal ske gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt fagligt kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

SØG UOPFORDRET