Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Produktchef til grøn linje

Køgevej 55, 4653 Karise

Vi søger en fagligt stærk Produktchef, som kan være med til at sikre kvaliteten af vores grønne linje.

Du får ansvaret for den faglige information til og sparring med Danish Agros salgsorganisation og kunder samt generel udvikling inden for planteavlsområdet. Desuden vil du få mulighed for en ledende rolle i forhold til Datafarming.

Vi søger en person, der er kommercielt tænkende, og som både kan lide og er god til at tænke innovativt samt har en stærk forståelse for digitalisering. Du skal kunne udvikle løsninger, så vi sikrer de målsætninger, der er for området.

Se hele stillingsopslaget

ER DU DANISH AGROS FREMTIDIGE PRODUKTSPECIALIST?

Start din karriere som trainee i Danish Agro og udvikl dit salgstalent – samtidig med at du bruger din viden og erfaring.

Kickstart din karriere 
Et trainee-forløb er kun begyndelsen på din karriere. Gennem to år lærer du at skabe værdi for den enkelte landmand.
Hos os bliver du en del af et team, der har fokus på høj faglighed og resultater, og du får ansvar fra første dag. Dette bliver grobunden for din udvikling i rollen som videns- og salgspartner. Vi har fokus på sparring og vidensdeling, og vi vil meget gerne have dine inputs!

 

Læs mere om dine muligheder som trainee og ansøg her

Erfaren AX / Dynamics 365 Projektleder

Kornmarken 1, 8464 Galten

Kan du styre implementeringen af en global Microsoft Dynamics 365 løsning? Brænder du for at arbejde med projektledelse i en større international virksomhed?

Danish Agro koncernen har over de seneste år arbejdet på at modernisere og konsolidere flere ERP-systemer til en samlet løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 platformen. En løsning, som på sigt vil blive anvendt i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tyskland.

Din fornemmeste opgave bliver projektledelse i forbindelse med udvikling og implementering af Microsoft Dynamics 365 løsningen.

Se hele stillingsopslaget

2nd level-supporter

Kornmarken 1, 8464 Galten

Vi søger en 2nd level-supporter til vores IT-driftsafdeling i Galten, vest for Aarhus. Du bliver en nøgleperson og et vigtigt bindeled mellem vores ca. 3.000 brugere og den øvrige koncern IT-afdeling.

Som 2nd level-supporter kommer du til at arbejde med Incidents og Change Requests, der er eskaleret fra vores eksterne 1st level Service Desk, samt egne oprettede sager. Du får et tæt samarbejde med 1st level Service Desk samt dine kolleger i driftsafdelingen, og herudover vil dit arbejde bestå i at koordinere opgaver direkte med andre eksterne partnere. 

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer om ugen med deltagelse i en vagtordning.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist der brænder for svineproduktion

Kornmarken 1, 8464 Galten eller Dregårdsvej 1, 9330 Dronninglund.

Brænder du for svineproduktion? Har du en stærk faglig viden og er du god til at skabe relationer? Så er du vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.​

Vi søger en produktspecialist til Galten og Dronninglund, der sammen med kompetente og passionerede kolleger skal sikre størst mulig værditilvækst hos svineproducenter i Midt- og Nordjylland. Det sker gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt faglig og kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Reservedelschef hos Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør, 8382 Hinnerup.

Vi søger snarest en ny og ambitiøs reservedelschef, som skal tegne forretningens fremtidige strategi på eftermarkedet.

Sammen med de øvrige kollegaer skal der skabes resultater og udvikling, og derfor søges en erfaren og stærk ledertype med en praktisk tilgang og en synlig ledelsesstil til vores reservedelsafdeling i Hinnerup.

Se hele stillingsopslaget

Montør/Servicetekniker søges i Nordjylland til virksomhed i vækst

Almas Agro A/S, Hannerupvej 21, 9620 Aalestrup.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens Premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Læs mere her!

Se hele stillingsopslaget

Økonomi- og administrationschef søges til Røstofte Maskiner

Røstofte Maskiner A/S, Røstofte Skovvej, 4735 Mern.

Har du solid ledelseserfaring inden for det økonomiske område? Røstofte Maskiner leder lige nu efter en Økonomi- og administrationschef med base i Mern på Sydsjælland, der trives med at lede og sætte retningen for virksomhedens finansielle ressourcer.

Brænder du for at være med til at vedligeholde den kort- og langsigtede økonomiske kurs? Så er dette jobbet for dig.

Se hele stillingsopslaget

Maskinmekanikere søges til Røstofte Maskiner

Røstofte Maskiner A/S, Røstofte Skovvej, 4735 Mern.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Så læs mere her.

Se hele stillingsopslaget

Montører til Danmarks ældste maskinforretning

A.P. Jørgensen A/S, Plantagevej 12, 6760 Ribe.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?​

Så er du vores nye montør! Din nye rolle afhænger af dine kompetencer – måske er du nyuddannet, eller måske har du nogle års erfaring – og måske bliver du vores specialist i vores Samson-gyllevogne, finsnittere eller høstmaskiner. Det vigtigste er, at du er klar til at lære nyt og blive en del af Danmarks ældste maskinforretning, hvor vores ånd er lige så god, som vores ordenssans.

Se hele stillingsopslaget

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.