Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Kvalitetschef til international produktionsvirksomhed

Sjellebrovej 10, Lime, 8544 Mørke.

Brænder du for at være med at til udvikle og drive kvalitetsledelsen på tværs af forskellige lande? Har du erfaring med fødevare- eller foderproduktion samt med at lede kvalitetsstyringssystemer, lave audits og samarbejde med forskellige interessenter?​

Kvalitet er et centralt element i vores strategi, og som kvalitetschef vil du stå i spidsen for at udvikle og vedligeholde vores kvalitetsstyringssystem i tæt samarbejde med vores moderselskab Danish Agro.

Se hele stillingsopslaget

Montør/Servicetekniker søges i Nordjylland til virksomhed i vækst

Almas Agro A/S, Hannerupvej 21, 9620 Aalestrup.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens Premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Læs mere her!

Se hele stillingsopslaget

Reservedelschef hos Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør, 8382 Hinnerup.

Vi søger snarest en ny og ambitiøs reservedelschef, som skal tegne forretningens fremtidige strategi på eftermarkedet.

Sammen med de øvrige kollegaer skal der skabes resultater og udvikling, og derfor søges en erfaren og stærk ledertype med en praktisk tilgang og en synlig ledelsesstil til vores reservedelsafdeling i Hinnerup.

Se hele stillingsopslaget

Høstmedhjælpere til laboratorie

Caspar Müllers Gade 13, 6000 Kolding

Danish Agro søger lige nu høstmedhjælpere til tidsbegrænset stilling til vores laboratorie i Kolding.​

Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid – dag-, aften- og natarbejde, samt weekend arbejde. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af håndtering af kornprøver, og alt hvad det indebærer. Som ny medarbejder i en tidsbegrænset periode, vil oplæring være af stor prioritet for os – ligeledes at inkludere dig i det daglige sociale miljø hos Danish Agro. 

Se hele stillingsopslaget

Høstmedhjælpere til laboratorie

Køgevej 55, 4653 Karise

Danish Agro søger lige nu høstmedhjælpere til tidsbegrænset stilling til vores laboratorie i Karise.​

Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid – dag-, aften- og natarbejde, samt weekend arbejde. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af håndtering af kornprøver, og alt hvad det indebærer. Som ny medarbejder i en tidsbegrænset periode, vil oplæring være af stor prioritet for os – ligeledes at inkludere dig i det daglige sociale miljø hos Danish Agro. 

Se hele stillingsopslaget

ERFAREN AX / DYNAMICS 365 PROJEKTLEDER

Kornmarken 1, 8464 Galten.

Kan du styre implementeringen af en global Microsoft Dynamics 365 løsning? Brænder du for at arbejde med projektledelse i en større international virksomhed?

Så er vores stilling som Projektleder for vores Microsoft Dynamics 365 implementering til Danish Agros Maskindivision lige noget for dig!

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist der brænder for svineproduktion

Dregårdsvej 1, 9330 Dronninglund.

Brænder du for svineproduktion? Har du en stærk faglig viden og er du god til at skabe relationer? Så er du vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.​

Vi søger en produktspecialist til Dronninglund, der sammen med kompetente og passionerede kolleger skal sikre størst mulig værditilvækst hos svineproducenter i Nordjylland - Det sker gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt faglig og kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Montører til Danmarks ældste maskinforretning

A.P. Jørgensen A/S, Plantagevej 12, 6760 Ribe.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?​

Så er du vores nye montør! Din nye rolle afhænger af dine kompetencer – måske er du nyuddannet, eller måske har du nogle års erfaring – og måske bliver du vores specialist i vores Samson-gyllevogne, finsnittere eller høstmaskiner. Det vigtigste er, at du er klar til at lære nyt og blive en del af Danmarks ældste maskinforretning, hvor vores ånd er lige så god, som vores ordenssans.

Se hele stillingsopslaget

Bliv trainee og kickstart din karriere

Vi søger fem fremtidige produktspecialister – søg nu!

Du kan specialisere dig i planteavl og hvis du er uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom, er trainee-forløbet lige noget for dig. Den teori og viden du har fra dit studie, kan du bruge direkte i jobbet! 

Gennem to år lærer du at skabe værdi for den enkelte landmand. Hos os bliver du en del af et team, der har fokus på høj faglighed og resultater og dette bliver grobunden for din udvikling i rollen som videnspartner.

Læs mere om trainee-forløb i Danish Agro

Salgskonsulent til maskinafdelingen i Hvam

Almas Agro A/S, Hannerupvej 21, 9620 Aalestrup.

Vi udvider salgsstyrken og tilbyder en unik mulighed for dig, som vil skabe resultater gennem salg af nogle af markedets førende Premium brands.

Så kan du blive en del af et team af erfarne og hjælpsomme kollegaer i en veletableret virksomhed i vækst.

Se hele stillingsopslaget

Assisterende planteforædler til bælgsæd og byg

Nordic Seed, Grindsnabevej 25, 8300 Odder.

Vil du være en del af vores planteforædlingsgruppe og være med til at udvikle de bedste sorter til landmænd og industri i Danmark og resten af verden?​

Så læs mere her. 

Se hele stillingsopslaget
  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 10.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.