Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Marketingkoordinator

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise.

Brænder du for BtB-marketing, projektkoordinering og grafisk arbejde, er du måske den, vi søger. Danish Agro byder dig velkommen til en virksomhed i udvikling.

Som Marketingkoordinator har du den koordinerende rolle i forhold til at planlægge og udføre marketingopgaverne. Du optimerer kunderejsen med kreative idéer og udvikler stærke marketingkoncepter. Du er selvkørende og finder det naturligt at tage ansvar for at planlægge og udføre dine opgaver, samtidig med at du sikrer en tæt koordinering med dine kolleger. Du får med det samme ansvaret for at koordinere marketingaktiviteter for udvalgte produktområder.

Se hele stillingsopslaget

Butiksassistent

Nykøbing Falster

Er du vild med heste og livet på landet? Så har du nu alletiders mulighed for at kombinere din hobby med dit job.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik i Nykøbing.

Se hele stillingsopslaget

Medarbejder til CLAAS technical support team

Danish Agro Machinery A/S, Vesterballevej 19, Snoghøj, 7000 Fredericia

Vi søger en fagligt dygtig og ansvarsbevidst medarbejder til vores technical support team.​

Som medarbejder i technical support vil dit fokus være på korrekt behandling af reklamationer. Det er dit ansvar, at behandlingen sker inden for tidsfristen, samt at reklamationsbehandlingen følger CLAAS og Danish Agro Machinery`s procedurer.

 

Se hele stillingsopslaget

Maskinmekanikere søges til Røstofte Maskiner

Røstofte Maskiner A/S, Røstofte Skovvej, 4735 Mern.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Så læs mere her.

Se hele stillingsopslaget

Kontorassistent søges til Karise

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise

Vi søger en struktureret kontorassistent med et stort servicegen.

Er du struktureret og har et stort servicegen samtidig med at dine administrative kompetencer er i top? Så er du måske den kontorassistent, som vi søger til vores økonomiafdeling i Karise.

Du bliver en del af vores økonomiafdeling, som har en bred kontaktflade til hele koncernen. Sammen med dine kolleger er du garant for, at der ydes en høj service til ledere og medarbejdere i det daglige.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist til salgsafdelingen for planteavl

Som udgangspunkt er arbejdsadressen vores afdeling i Gadstrup, men ønske om arbejdsadresse på en af vores øvrige sjællandske afdelinger vil også kunne blive imødekommet.

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd på Sjælland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyr løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.​

Vi har allerede en kundeportefølje klar til dig – og med telefonen og kundebesøg som de vigtigste redskaber skaber du løbende relationer til både eksisterende og nye kunder.

 

Se hele stillingsopslaget

Ekspeditionsmedarbejder til Galten

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Trives du i en udadvendt rolle, hvor du bliver afdelingens naturlige samlingspunkt – så er dette måske lige stillingen for dig?​

Danish Agro søger en serviceminded ekspeditionsmedarbejder til vores vareturslager i Galten, som kan rådgive i planteværn og afdelingens øvrige varer.

Se hele stillingsopslaget

Værkfører søges til Traktor & Høstspecialisten A/S

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør,
8382 Hinnerup.

Vi søger en aktiv og energisk frontfigur på vores værkstedet i Hinnerup.​

Vi søger værkføreren som finder det naturligt at gå forrest – og som er klar til et job med masser af udfordringer og muligheder.

Se hele stillingsopslaget

Reservedelsekspedient søges til Traktor & Høstspecialisten A/S

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør,
8382 Hinnerup.

Vi søger en faglig dygtig og ansvarsbevidst reservedelsekspedient til vores afdeling i Hinnerup.

Vi tilbyder et udfordrende job med alsidige opgaver, og mulighed for faglig og personlig udvikling

Se hele stillingsopslaget

Montører til A.P Jørgensen

A.P. Jørgensen A/S, Plantagevej 12, 6760 Ribe.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?​

På vores store, moderne værksted i Ribe får du ca. 45 kolleger, hvoraf de ca. 20 er beskæftiget på værkstedet. Sammen med dem servicerer og reparerer du alle typer landbrugsmaskiner. Dit arbejdsområde vil hovedsageligt være traktor og entreprenørmaskiner. Du kører altid ud til kunder i velindrettede og ordentlige servicevogne, så du kan håndtere alle former for nedbrud.

Se hele stillingsopslaget

Vinderup Maskiner søger handelselev

Vinderup Maskiner A/S, Nr Bjertvej 7, 7830 Vinderup.

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?


Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist, der brænder for at sælge, med kendskab til fjerkræ

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du erfaring med salg, og har du kendskab til og/eller erfaring med fjerkræ? Og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter indenfor fjerkræ, primært øko og konv. æglæggere samt økoslagtekyllinger.

Vi søger en produktspecialist, der sammen med kompetente og passionerede kolleger skal sikre størst mulig værditilvækst hos fjerkræproducenter på tværs af Danmark. Det skal ske gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt fagligt kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialister der brænder for svineproduktion

Arbejdsplads 1-2 dage om ugen på vores kontor på Ullerupvej 76, Skamby. Resten af tiden er du på besøg hos vores kunder.

Har du en stærk faglig viden, og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.

Vi søger en produktspecialist til det sydlige Jylland, der sammen med kompetente og passionerede kollegaer skal sikre størst mulig værditilvækst hos svineproducenter i området. Det sker gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt faglig og kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.