Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Økonomi- og regnskabselev søges til Karise

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise.

Vi søger lige nu en kontorelev med personligt drive, engagement, højt humør og en naturlig passion for økonomi og administration.

Start din karriere med en praktisk uddannelse inden for økonomi, regnskab og administration i Danish Agros afdeling i Karise. Det er vigtigt, at du har flair for tal og er struktureret, så du efter din oplæring kan arbejde selvstændigt med de opgaver, du bliver stillet.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialister der brænder for svineproduktion

Arbejdsplads 1-2 dage om ugen på vores kontor på Ullerupvej 76, Skamby. Resten af tiden er du på besøg hos vores kunder.

Har du en stærk faglig viden, og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.

Vi søger en produktspecialist til det sydlige Jylland, der sammen med kompetente og passionerede kollegaer skal sikre størst mulig værditilvækst hos svineproducenter i området. Det sker gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt faglig og kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Butiksassistent til Shoppen i Gadstrup

Danish Agro Shoppen, Salløvvej 8, 4621 Gadstrup.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig!

Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik i Gadstrup.

Se hele stillingsopslaget

Butiksassistent til Shoppen i Forum

Danish Agro Shoppen, Forum Kirkevej 49, 6715 Esbjerg

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig!

Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik i Forum, Esbjerg.

Se hele stillingsopslaget

Kontorassistent søges til Karise

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise

Vi søger en struktureret kontorassistent med et stort servicegen.

Er du struktureret og har et stort servicegen samtidig med at dine administrative kompetencer er i top? Så er du måske den kontorassistent, som vi søger til vores økonomiafdeling i Karise.

Du bliver en del af vores økonomiafdeling, som har en bred kontaktflade til hele koncernen. Sammen med dine kolleger er du garant for, at der ydes en høj service til ledere og medarbejdere i det daglige.

Se hele stillingsopslaget

Montører til Danmarks ældste maskinforretning

A.P. Jørgensen A/S, Plantagevej 12, 6760 Ribe.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?​

Så er du vores nye montør! Din nye rolle afhænger af dine kompetencer – måske er du nyuddannet, eller måske har du nogle års erfaring – og måske bliver du vores specialist i vores Samson-gyllevogne, finsnittere eller høstmaskiner. Det vigtigste er, at du er klar til at lære nyt og blive en del af Danmarks ældste maskinforretning, hvor vores ånd er lige så god, som vores ordenssans.

Se hele stillingsopslaget

Kørselsdisponent til Danish Agros transportafdeling i Galten

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten

Er du en dygtig koordinator, og kender du Danmarkskortet godt?

Du har nu muligheden for at blive en del af vores transportteam, hvor du vil spille en vigtig rolle i Danish Agro koncernens daglige drift i et job med en bred kontaktflade. Du bliver en del af et stærkt team med gode arbejdsforhold.

Se hele stillingsopslaget

Logistikkoordinator søges til DLA Agro

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten

Har du erfaring med disponering af varer, koordinering og håndtering af aktiviteter indenfor logistik? Er du typen, der holder af at arbejde i en travl hverdag, som til tider kan have sæsonudsving?

Du har nu muligheden for at blive en del af et team bestående af erfarne og hjælpsomme kollegaer i en veletableret virksomhed i vækst.

Se hele stillingsopslaget

Maskinmekanikere søges til Røstofte Maskiner

Røstofte Maskiner A/S, Røstofte Skovvej, 4735 Mern.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Så læs mere her.

Se hele stillingsopslaget

Driftsoperatør / procesoperatør til Scanola

Scanola, Tongavej 1, 8000 Aarhus C.

Vi søger en engageret og dygtig medarbejder, som vil hjælpe med at holde vores procesanlæg kørende.

Du kommer til at arbejde i et dygtigt team bestående af 10 kompetente kollegaer, der arbejder med drift og vedligehold af vores procesanlæg.

Se hele stillingsopslaget

ER DU DANISH AGROS FREMTIDIGE PRODUKTSPECIALIST?

Start din karriere som trainee i Danish Agro og udvikl dit salgstalent – samtidig med at du bruger din viden og erfaring.

Kickstart din karriere 
Et trainee-forløb er kun begyndelsen på din karriere. Gennem to år lærer du at skabe værdi for den enkelte landmand.
Hos os bliver du en del af et team, der har fokus på høj faglighed og resultater, og du får ansvar fra første dag. Dette bliver grobunden for din udvikling i rollen som videns- og salgspartner. Vi har fokus på sparring og vidensdeling, og vi vil meget gerne have dine inputs!

 

Læs mere om dine muligheder som trainee og ansøg her

Produktspecialist, der brænder for at sælge, med kendskab til fjerkræ

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du erfaring med salg, og har du kendskab til og/eller erfaring med fjerkræ? Og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter indenfor fjerkræ, primært øko og konv. æglæggere samt økoslagtekyllinger.

Vi søger en produktspecialist, der sammen med kompetente og passionerede kolleger skal sikre størst mulig værditilvækst hos fjerkræproducenter på tværs af Danmark. Det skal ske gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt fagligt kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.