Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Produktspecialist til salgsafdelingen for planteavl

Som udgangspunkt er arbejdsadressen vores afdeling i Gadstrup, men ønske om arbejdsadresse på en af vores øvrige sjællandske afdelinger vil også kunne blive imødekommet.

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd på Sjælland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyr løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.​

Vi har allerede en kundeportefølje klar til dig – og med telefonen og kundebesøg som de vigtigste redskaber skaber du løbende relationer til både eksisterende og nye kunder.

 

Se hele stillingsopslaget

Driftsoperatør / procesoperatør til Scanola

Scanola, Tongavej 1, 8000 Aarhus C.

Vi søger en engageret og dygtig medarbejder, som vil hjælpe med at holde vores procesanlæg kørende.

Du kommer til at arbejde i et dygtigt team bestående af 10 kompetente kollegaer, der arbejder med drift og vedligehold af vores procesanlæg.

Se hele stillingsopslaget

Ekspeditionsmedarbejder til Galten

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Trives du i en udadvendt rolle, hvor du bliver afdelingens naturlige samlingspunkt – så er dette måske lige stillingen for dig?​

Danish Agro søger en serviceminded ekspeditionsmedarbejder til vores vareturslager i Galten, som kan rådgive i planteværn og afdelingens øvrige varer.

Se hele stillingsopslaget

Værkfører søges til Traktor & Høstspecialisten A/S

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør,
8382 Hinnerup.

Vi søger en aktiv og energisk frontfigur på vores værkstedet i Hinnerup.​

Vi søger værkføreren som finder det naturligt at gå forrest – og som er klar til et job med masser af udfordringer og muligheder.

Se hele stillingsopslaget

Reservedelsekspedient søges til Traktor & Høstspecialisten A/S

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør,
8382 Hinnerup.

Vi søger en faglig dygtig og ansvarsbevidst reservedelsekspedient til vores afdeling i Hinnerup.

Vi tilbyder et udfordrende job med alsidige opgaver, og mulighed for faglig og personlig udvikling

Se hele stillingsopslaget

Montører til Danmarks ældste maskinforretning

A.P. Jørgensen A/S, Plantagevej 12, 6760 Ribe.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?​

Så er du vores nye montør! Din nye rolle afhænger af dine kompetencer – måske er du nyuddannet, eller måske har du nogle års erfaring – og måske bliver du vores specialist i vores Samson-gyllevogne, finsnittere eller høstmaskiner. Det vigtigste er, at du er klar til at lære nyt og blive en del af Danmarks ældste maskinforretning, hvor vores ånd er lige så god, som vores ordenssans.

Se hele stillingsopslaget

Studentermedhjælper til HR, Legal & Compliance

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

I Danish Agros HR-afdeling mangler vi en proaktiv og selvstændig studentermedhjælper, der kan indgå i vores compliance arbejde samt supportere på diverse projekter i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver, vil være inden for persondataretten (GDPR), da vi i øjeblikket er i gang med en større international implementering af forordningens krav i organisationen.

Se hele stillingsopslaget

Vinderup Maskiner søger handelselev

Vinderup Maskiner A/S, Nr Bjertvej 7, 7830 Vinderup.

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?


Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver.

Se hele stillingsopslaget

Økonomi- og regnskabselev søges til Karise

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise.

Vi søger lige nu en kontorelev med personligt drive, engagement, højt humør og en naturlig passion for økonomi og administration.

Start din karriere med en praktisk uddannelse inden for økonomi, regnskab og administration i Danish Agros afdeling i Karise. Det er vigtigt, at du har flair for tal og er struktureret, så du efter din oplæring kan arbejde selvstændigt med de opgaver, du bliver stillet.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist, der brænder for at sælge, med kendskab til fjerkræ

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du erfaring med salg, og har du kendskab til og/eller erfaring med fjerkræ? Og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter indenfor fjerkræ, primært øko og konv. æglæggere samt økoslagtekyllinger.

Vi søger en produktspecialist, der sammen med kompetente og passionerede kolleger skal sikre størst mulig værditilvækst hos fjerkræproducenter på tværs af Danmark. Det skal ske gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt fagligt kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Vilomix A/S søger medarbejder til produktion i Sjølund

Vilomix Denmark A/S, Åstorpvej 31, 6093 Sjølund

Vilomix A/S har forrygende travlt og derfor vi søger en ny medarbejder til vores nathold med tiltrædelse hurtigst muligt.

Som operatør i vores produktion kommer du til at indgå i et fleksibelt team med varierende opgaver. Du får dygtige og engagerede kollegaer.

Se hele stillingsopslaget

Maskinmekanikere søges til Røstofte Maskiner

Røstofte Maskiner A/S, Røstofte Skovvej, 4735 Mern.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Så læs mere her.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialister der brænder for svineproduktion

Arbejdsplads 1-2 dage om ugen på vores kontor på Ullerupvej 76, Skamby. Resten af tiden er du på besøg hos vores kunder.

Har du en stærk faglig viden, og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.

Vi søger en produktspecialist til det sydlige Jylland, der sammen med kompetente og passionerede kollegaer skal sikre størst mulig værditilvækst hos svineproducenter i området. Det sker gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt faglig og kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

CHEMICAL ENGINEER (MATERNITY COVER)

Trinol A/S, Nordre Havnegade 3, 9400 Nørresundby

Do you thrive in a role where quality is the key activity?

Find out more and apply

Butiksassistent til Shoppen i Sdr. Hygum

Danish Agro Shoppen, Ribevej 61A, 6630 Rødding.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig!

Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik i Sdr. Hygum.

Se hele stillingsopslaget

Butiksassistent til Shoppen i Åstedbro

Danish Agro Shoppen, Nørre Snedevej 142, 8763 Rask Mølle.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig!

Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik i Åstedbro.

Se hele stillingsopslaget

KONTORELEV TIL VORES SUPPLY-CHAIN AFDELING

Vilomix, Sjellebrovej 10, 8544 Mørke

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed i nye kontor-faciliteter med en spændende og udfordrende hverdag, så er det måske dig, vi søger. 

Se hele stillingsopslaget

ER DU DANISH AGROS FREMTIDIGE PRODUKTSPECIALIST?

Start din karriere som trainee i Danish Agro og udvikl dit salgstalent – samtidig med at du bruger din viden og erfaring.

Kickstart din karriere 
Et trainee-forløb er kun begyndelsen på din karriere. Gennem to år lærer du at skabe værdi for den enkelte landmand.
Hos os bliver du en del af et team, der har fokus på høj faglighed og resultater, og du får ansvar fra første dag. Dette bliver grobunden for din udvikling i rollen som videns- og salgspartner. Vi har fokus på sparring og vidensdeling, og vi vil meget gerne have dine inputs!

 

Læs mere om dine muligheder som trainee og ansøg her

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.