Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

ER DU DANISH AGROS FREMTIDIGE PRODUKTSPECIALIST?

Nyt trainee-hold 2021 - ansøg nu!

Vil du specialisere dig i planteavl, svin eller fjerkræ? ​

Hvis du er uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom, er forløbet lige noget for dig. Den teori og viden, du har fra dit studie, kan du bruge direkte i jobbet! Vores nye trainee-hold starter den 1. september 2021.

Har du en anden relevant baggrund, kan et trainee-forløb i Danish Agro også være din vej til en spændende karriere - bare rolig, vores specialister kan lære dig den teoretiske del.

Læs mere om dine muligheder og ansøg her

Webmaster med øje for detaljen

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise.

Vi søger en webmaster, der kan projektlede og videreføre udviklingen af vores CMS-platform med nye, spændende moduler samt stå for onlineoplæring af og -support til redaktørerne i vores datterselskaber rundt om Østersøen.

Se hele stillingsopslaget

Dynamics 365 Servicetekniker søges til stor grovvarekoncern

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du erfaring med Dynamics 365, og vil du være en nøgleperson i forhold at sikre systemtilgængeligheden for koncernens Dynamics applikationer?​

I denne nyoprettede stilling bliver du en del af IT-projektafdelingen under koncern-IT. Som D365 Servicetekniker er du ansvarlig for at levere den tekniske ekspertise, assistance og opgavekoordinering, der er nødvendig for at fejlfinde, analysere og løse systemrelaterede tekniske problemer.

Se hele stillingsopslaget

Landbrugsmaskine-mekanikere søges til Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, 8382 Hinnerup.

Til vores værksted i Hinnerup søger vi snarest en dygtig og erfaren landbrugsmaskine-mekaniker som kan tiltræde vores Traktorteam.

Traktor og Høst Specialisten A/S er autoriseret CLAAS FULL LINE forhandler. Vi dækker hele østsiden af Jylland med service og reparationer af en lang række mærker og udstyr til landbrug, industri og erhverv. Vi er en servicevirksomhed med kunden i centrum! Udover CLAAS forhandler vi også en række andre af markedets stærkeste produkter.

Se hele stillingsopslaget

Landbrugsmaskinmekaniker søges til Traktor & Høstspecialisten A/S Kolding

Traktor & høstspecialisten Ambolten 35, 6000 Kolding

Vi søger en ny kollega til vores service team til Traktor og Høstspecialisten A/S i Kolding. ​

Traktor & Høstspecialisten A/S er autoriseret CLAAS FULL LINE forhandler. Vi dækker hele østsiden af Jylland med service og reparationer af en lang række mærker og udstyr til landbrug, industri og erhverv. Vi er en servicevirksomhed med kunden i centrum! Udover CLAAS forhandler vi også en række andre af markedets stærkeste produkter.

Se hele stillingsopslaget

Høstmedhjælpere til laboratoriet - Karise 2021

Danish Agro søger høstmedhjælpere i Karise.

Vi søger efter høstmedhjælpere til analyserering af kornprøver, udtaget af det korn, vi modtager fra landbruget.

Det kræver ikke specielle forudsætninger, du vil blive oplært i relevante analyser og arbejde sammen med erfarne medarbejdere.

Se hele stillingsopslaget

Industrial Post Doc. for hybrid breeding - Nordic Seed

Nordic Seed, Grindsnabevej 25, 8300 Odder.

Do you want to become a part of the barley breeding and R&D groups at Nordic Seed and be an active player in the development of the best barley varieties for farmers and the industry in Denmark as well as the rest of the world?

Se hele stillingsopslaget

Salgskonsulent med interesse for planteavl på Sjælland

Danish Agro, Salløvvej 8, 4621 Gadstrup.

Så er du måske vores nye salgskonsulent, som gerne vil udvikle sine salgskompetencer yderligere i en udviklingsorienteret virksomhed.

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd på Sjælland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.

Se hele stillingsopslaget

Planteforædlingstekniker

Nordic Seed, Grindsnabevej 25, 8300 Odder.

Vil du være en del af vores planteforædlingsgruppe og være med til at udvikle de bedste sorter til landmænd og industri i Danmark og resten af verden? Vil du arbejde i et internationalt og innovativt miljø med mulighed for at bidrage med det samme? Hvis ja, er du måske vores nye kollega.

Se hele stillingsopslaget

Høstmedhjælpere til laboratoriet - Kolding 2021

Danish Agro søger høstmedhjælpere i Kolding.

Vi søger efter høstmedhjælpere til analyserering af kornprøver, udtaget af det korn, vi modtager fra landbruget.

Det kræver ikke specielle forudsætninger, du vil blive oplært i relevante analyser og arbejde sammen med erfarne medarbejdere.

Se hele stillingsopslaget

Handelselev søges til reservedelslager

Traktor & Høstspecialisten A/S, Herredsvej 8, Grundfør, 8382 Hinnerup.

Har du mod på en erhvervsuddannelse indenfor handel og lager i landbrugsmaskinbranchen, så har vi måske jobbet for dig.​

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?
Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver. 

Se hele stillingsopslaget

Vinderup Maskiner søger handelselev

Vinderup Maskiner A/S, Nr Bjertvej 7, 7830 Vinderup.

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?

Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver.

Se hele stillingsopslaget

Traktor & Høstspecialisten A/S søger Montør/mekaniker til afdeling i Hvam 2021

Traktor & Høstspecialisten A/S, Hannerupvej 21, 9620 Aalestrup

​Vi søger en ny kollega til vores service team til Traktor og Høstspecialisten A/S i Hvam. Du bliver en del af vores team på 7, som alle brænder for at give kunderne den bedste service. ​

Traktor & Høstspecialisten A/S er autoriseret CLAAS FULL LINE forhandler. Vi dækker hele østsiden af Jylland med service og reparationer af en lang række mærker og udstyr til landbrug, industri og erhverv. 

Se hele stillingsopslaget

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

SØG UOPFORDRET