Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Stor international grovvarekoncern søger optimeringskonsulent til svinefoder

Prima: Sjølund, Åstorpvej 3, 6093 Sjølund

Vil du være med til at optimere og udvikle fodersortimentet inden for svin?​

Danish Agro søger en kompetent og faglig stærk optimeringskonsulent til udvikling af vores svinefoder. Som optimeringskonsulent skal du assistere produktchefen i opgaverne omkring optimering og udvikling af vores produkter og sortiment inden for svin.

Se hele stillingsopslaget

Traktor & Høstspecialisten søger reservedelschef til afdeling i Hvam

Traktor & Høstspecialisten A/S, Hannerupvej 21, 9620 Aalestrup

 

Brænder du for udvikling, og vil du være en del af noget større, hvor du får en central rolle for udviklingen af vores afdeling i Hvam? Så er dette måske stillingen for dig.

Vi søger en ny og ambitiøs reservedelschef, som skal tegne forretningens fremtidige strategi på eftermarkedet. Sammen med de øvrige kollegaer skal der skabes resultater og udvikling, og derfor søges en erfaren og stærk ledertype til vores reservedelsafdeling i Hvam. Det er altafgørende, at du har en solid forretningsforståelse som du formår at omsætte til praktiske tiltag. Dette med fokus på at få indfriet vores strategier og målsætninger. 

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist til salgsafdelingen for planteavl — primært til Sjælland

Danish Agro, Salløvvej 8, 4621 Gadstrup.

Vil du være specialist inden for dit eget salgssegment? Og skaber du længerevarende relationer som en naturlig del af salgsprocessen?

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd på Sjælland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.

Se hele stillingsopslaget

Maskinmekanikere søges til Røstofte Maskiner

Røstofte Maskiner A/S, Røstofte Skovvej, 4735 Mern.

Vil du arbejde med at blive specialist i branchens premium brands, hvor du yder den kvalitetsservice, som vores kunder kender os for?

Så læs mere her.

Se hele stillingsopslaget

Vinderup Maskiner søger handelselev

Vinderup Maskiner A/S, Nr Bjertvej 7, 7830 Vinderup.

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?


Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver.

Se hele stillingsopslaget

VÆRKFØRER TIL ENTREPRENØRMASKINER OG LANDBRUGSREDSKABER

Ringe Maskinforretning A/S, Nordbakken 5,
5750 Ringe.

Ringe Maskinforretning søger en aktiv og energisk frontfigur til entreprenørværkstedet, som finder det naturligt at gå forrest når det gælder kvalitet og service.

Vi kan garantere et job med mange spændende udfordringer samt muligheden for at blive del af en virksomhed i vækst. Lyder det som noget for dig – så læs mere her.

Se hele stillingsopslaget

Handelselev

Danish Agro, Herredsvej 8, Grundfør, 8382 Hinnerup.

Har du mod på en erhvervsuddannelse indenfor handel og lager i landbrugsmaskinbranchen, så har vi måske jobbet for dig.​

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?
Vi sørger for den rette introduktion/oplæring men lægger vægt på, at du får egne ansvarsområder og opgaver. 

 

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist, der brænder for at sælge, med kendskab til fjerkræ

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du erfaring med salg, og har du kendskab til og/eller erfaring med fjerkræ? Og er du god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter indenfor fjerkræ, primært øko og konv. æglæggere samt økoslagtekyllinger.

Vi søger en produktspecialist, der sammen med kompetente og passionerede kolleger skal sikre størst mulig værditilvækst hos fjerkræproducenter på tværs af Danmark. Det skal ske gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt fagligt kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

IT Sikkerhedsarkitekt til Galten

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst?

Som IT Sikkerhedsarkitekt bliver du vores nøgleperson i udviklingen og vedligeholdelsen af koncernens overordnede IT-sikkerhedsarkitektur.​

Se hele stillingsopslaget

Kontorassistent til salgs-administration søges i Karise

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise

Er du typen, som godt kan lide at hjælpe? Den gode, servicemindede kollega, der får dagligdagen til at glide?

Vi søger en kontorassistent til vores salgsadministration, hvis primære opgave bliver at støtte og hjælpe ledere og kollegaer med de salgsadministrative opgaver. Du får en hverdag, hvor ikke to dage er ens. Derfor vil dine opgaver variere meget samt der vil ofte komme nye opgaver ind fra højre, som skal prioriteres.

Se hele stillingsopslaget

Driftsoperatør / procesoperatør søges til Scanola A/S

SCANOLA A/S, Tongavej 1, 8000 Aarhus C

Vi søger en engageret og dygtig medarbejder, som vil hjælpe med at holde vores procesanlæg kørende. Lyder dette som noget for dig – så læs mere her.

Du kommer til at arbejde i et dygtigt team bestående af 10 kompetente kollegaer, der arbejder med drift og vedligehold af vores procesanlæg. Du vil komme i grundig oplæring med dine nye kollegaer med fokus på at lære processerne, maskinerne og mandskabet at kende. 

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist til salgs-afdelingen for planteavl i Danish Agro

Danish Agro, Dregårdsvej 1, 9330 Dronninglund.

Vil du være specialist inden for dit eget salgssegment? Og skaber du længerevarende relationer som en naturlig del af salgsprocessen?

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd i Nordjylland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialister der brænder for svineproduktion

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten eller Dregårdsvej 1, 9330 Dronninglund

Brænder du for salg, og har du en interesse for landbruget? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.

Som produktspecialist er det dit ansvar at udvikle salget af Danish Agro’s produkter til svineproducenter i Midt- eller Nordjylland. Du skal sammen med kompetente og passionerede kollegaer sikre størst mulig værditilvækst hos svineproducenterne i dit område. Det sker gennem salg af Danish Agros kvalitetsprodukter samt faglig og kompetent rådgivning.

Se hele stillingsopslaget

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

SØG UOPFORDRET