HR Koordinator til ambitiøst team

Er du struktureret, serviceminded, imødekommende og initiativrig?

Trives du i en administrativ stilling med en stor kontaktflade, hvor du har ansvaret for at drive og optimere egne processer? Så får du her en stilling med stor selvstændighed, alsidighed og indflydelse.   

Som HR Koordinator hos Danish Agro har du ansvaret for de administrative processer, som du systematisk driver og optimerer. Opgaverne planlægger du selv - og sammen med dine kolleger i teamet er du med til at definere, hvordan HR skal arbejde i fremtiden. Det er vigtigt, at du trives med at kunne håndtere mange forskellige typer af opgaver, har det godt med at skulle prioritere opgaver, er proaktiv samt evner selvstændigt at kunne drive dit område.

HR i Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 100 selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Det stiller krav til vores medarbejdere, og i HR vil vi tiltrække og fastholde de bedste af slagsen. 

Træd ind i et HR-team på fire personer, hvor vi med tempo, fleksibilitet og store ambitioner driver og udvikler HR sammen med HR kollegaer i Danish Agro koncernens selskaber. Som en del af en transformation optimerer vi i øjeblikket arbejdsgangene i HR og er derfor i gang med at introducere nye processer og udvikle ”best practices” for hele området. For dig betyder det blandt andet, at du i din dagligdag skal have øje for at justere og tilpasse de eksisterende administrative dele af vores processer.

Sikker drift er udgangspunktet for vores succes
Som HR Koordinator er dit fokus på HR’s driftsopgaver, som du varetager på daglig basis for Danish Agro koncernens danske selskaber. Det er også dig, der rådgiver og vejleder vores ledere i forskellige aspekter af dansk ansættelsesret. Du har selvfølgelig mulighed for at rådføre dig med vores Head of Legal and Compliance.  

Dine primære opgaver er:

 • Udarbejdelse af personalejuridiske dokumenter, typisk ud fra standardtemplates til koncernens danske selskaber.
 • Varetage al tilmelding til og koordinering af uddannelse og kurser, herunder søge og afstemme refusioner fra det offentlige og fra vores kompetencefonde.
 • Rådgivning og vejledning af ledere.
 • Generelle administrative ad hoc-opgaver.
 • På sigt mulighed for at indgå i HR-projektopgaver.


Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse enten indenfor det personalejuridiske område eller kontor suppleret med HR-fag eller kurser. Du har erfaring med at udarbejde kontrakter og disciplinærskrivelser samt kender uddannelsessystemet og er erfaren i forhold til at søge refusion m.m.

Det vigtigste er, at:

 • Du har minimum tre års erfaring med HR-administration, personalejura og med at navigere i overenskomster, lokalaftaler m.v.
 • Du kender det danske uddannelsessystem og de processer, der er for at søge offentlig uddannelsesstøtte.

Du tager ansvar for dine opgaver og får dem effektivt i mål. Du er struktureret, god til at prioritere dine opgaver og lader dig ikke slå ud af indkomne opgaver, som skal prioriteres pludseligt. Du taler og skriver desuden engelsk. Derudover trives du med udvikling – både din egen og vores – og du er hele tiden åben for nye og bedre måder at løse dine opgaver på, så vi sammen bliver endnu bedre.

Det kan du forvente:

 • En stilling hvor du får indflydelse og er involveret i dine HR-kollegaers arbejde.
 • Et behageligt arbejdsmiljø i rolige nyopførte kontorfaciliteter.
 • En stilling hvor der er fokus på sparring, videndeling og samarbejde.
 • Muligheden for at tilmelde dig lækker morgenmads- og frokostordning.
 • God pensionsordning med mulighed for at tilkøbe sundheds- og behandlingsforsikring.
 • Løn efter kvalifikationer. 

 

Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Lyder det som noget for dig?

Så send os ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Send ansøgning og CV til job@danishagro.dk og mærk emnefeltet ”HR koordinator”.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Fabian Thorsager Scheffler
Group HR Manager
Tel 2780 0321

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.