STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Høstmedhjælpere til laboratorie - Kolding

Er du lige færdig med dit studie? Ønsker du et sommerferiejob? Eller er du bare frisk, veludhvilet og klar til at arbejde? Så har vi stillingen til dig!

Om stillingen
Danish Agro søger lige nu høstmedhjælpere til tidsbegrænsede stillinger i Kolding. Ansættelsen vil forløbe fra ca. 1. august (plus/minus en uge herfra - afhængig af årets høst) og indtil høsten er overstået – arbejdet forventes at være udført senest midt september. Vi ser derfor gerne du ikke holder ferie i denne periode.
 
Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid – dag-, aften- og natarbejde, samt weekend arbejde. 


Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil primært bestå af håndtering af kornprøver, og alt hvad det indebærer. Som ny medarbejder i en tidsbegrænset periode, vil oplæring være af stor prioritet for os – ligeledes at inkludere dig i det daglige sociale miljø hos Danish Agro. 


Kvalifikationer
Vi ønsker at vores nye medhjælpere kan sætte kryds i disse punkter:

 • At man er +18 år
 • Behersker det danske sprog
 • At man er frisk og kan stå op en hel dag
 • Har ikke høfeber eller støvallergi

Vi påtænker, at du er i gang med et sabbatår eller i gang med en videregående uddannelse og trænger til lidt arbejde i din sommerferie. Der er dog ikke nogen yderligere krav til din indgang til jobbet. 


Arbejdsadresse
Caspar Müllers Gade 13, 6000 Kolding. Se på kort

Lyder det som noget for dig?

Er du klar til at søge stillingen, kan du sende dit CV hurtigst muligt til ilkr@danishagro.dk

Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ildiko Krikke
Laborant
Tel 2780 1269
ilkr@danishagro.dk

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af ca. 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.