Høstmedhjælpere til laboratorie - Karise 2021

Er du lige færdig med dit studie? Ønsker du et sommerferiejob? Eller er du bare frisk, veludhvilet og klar til at arbejde? Så har vi stillingen til dig!

Om stillingen
Danish Agro søger lige nu høstmedhjælpere til tidsbegrænset stilling til vores laboratorie i Karise. Stillingen vil forløbe fra ca. 1. august (plus/minus en uge herfra - afhængig af årets høst) og indtil høsten er overstået – så arbejdet forventes at være udført senest midt september. Vi ser derfor gerne, at du ikke holder ferie i denne periode.

Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid – dag-, aften- og natarbejde, samt weekendarbejde.


Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil primært bestå af håndtering af kornprøver, og alt hvad det indebærer. Som ny medarbejder i en tidsbegrænset periode vil oplæring være af stor prioritet for os – ligeledes at inkludere dig i det daglige sociale miljø hos Danish Agro.


Kvalifikationer
Vi ønsker at vores nye medhjælpere kan sætte kryds i disse punkter:

 • At man er +18 år
 • Behersker det danske sprog
 • At man er frisk og kan stå op en hel dag
 • Har ikke høfeber eller støvallergi
   

Vi påtænker, at du er i gang med et sabbatår eller i gang med en videregående uddannelse og trænger til lidt arbejde i din sommerferie. Der er dog ikke nogen yderligere krav til din indgang til jobbet.


Arbejdsadresse
Køgevej 55, 4653 Karise. Se på kort

Lyder det som noget for dig?

Er du klar til at søge stillingen, bedes du sende ca. fem linjer om dig selv samt et kort CV hurtigst muligt til kariselab@danishagro.dk.

Vi kalder løbende ansøgere ind til besøg på laboratoriet, så skriv til os hurtigst muligt.

Vi søger ca. 20 medhjælpere.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Majbritt Hansen
Laboratorieleder
Tel 2780 1992
kariselab@danishagro.dk

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af ca. 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.