STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Erfaren AX / Dynamics 365 Projektleder

Kan du styre implementeringen af en global Microsoft Dynamics 365 løsning? Brænder du for at arbejde med projektledelse i en større international virksomhed?

Så er vores stilling som Projektleder for vores Microsoft Dynamics 365 implementering til Danish Agro koncernen helt sikkert noget for dig!
 
Danish Agro koncernen har over de seneste år arbejdet på at modernisere og konsolidere flere ERP-systemer til en samlet løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 platformen. En løsning, som på sigt vil blive anvendt i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tyskland. Til styring af dette projekt søger koncernens IT-projektafdeling en erfaren Projektleder, som kan sikre udviklingen af vores Microsoft Dynamics 365 løsning og udrulningen heraf i alle Danish Agro koncernens lande.
 
 
Arbejdsopgaver:
Din fornemmeste opgave bliver projektledelse i forbindelse med udvikling og implementering af Microsoft Dynamics 365 løsningen. Arbejdsopgaver vil derudover være:
 
 • Løbende at vedligeholde koncernens roadmap for løsningen
 • I samarbejde med procesejere at oprette og vedligeholde løsningens superbrugerorganisation
 • At styre testaktiviteter samt frigivelsen af ændringer til løsningen
 
Via kontakt til primære interessenter i forretningen og vores implementeringspartnere sikrer du optimal prioritering af forbedringsaktiviteter omkring løsningen og efterfølgende implementering, i henhold til vores projektmodel. Jobbet indebærer derfor rejsedage, hovedsageligt i Østersøregionen – dog vil mange møder også kunne klares via Teams.
 
 
Din rolle og dine kompetencer:
Du skal være uafhængig og proaktiv i din opgaveløsning, da stillingen er meget selvstændig. Du bliver ansvarlig for at styre alle aktiviteter omkring Microsoft Dynamics 365 løsningen. Derudover forventer vi:
 
 • At du har erfaring med styring af ERP-implementeringer
 • At du har minimum 5 års dokumenteret erfaring med Microsoft AX / Dynamics 365 og projektledelse
 • Du er god til at samarbejde både internt i organisationen men også med eksterne partnere
 • Du er vant til at arbejde i et internationalt miljø
 • At du tør udfordre nuværende arbejdsgange og har stort fokus på resultater
 • Du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale
 
Danish Agro tilbyder vi løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning med mulighed for at få sundhed- og behandlingsforsikring. Der er mulighed for at tilmelde sig en tiltalende morgenmad- og frokostordning. Du bliver en del af et yderst professionelt IT-team, hvor der er et behageligt og åbent arbejdsmiljø, samt et godt kollegaskab med rig mulighed for sparring. 
 
 
Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.
Der forventes at være en del rejsedage forbundet med jobbet.

Interesseret?

Send kort ansøgning og CV til job@danishagro.dk.

Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anders Jakobsen
Senior Project Manager
Tel 2780 3020

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.