STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Danish Agro søger engageret Ekspeditionsmedarbejder til afdeling i Gøttrup

Har du lyst til administrativt ansvar i en hverdag med en bred kontaktflade, og hvor ikke to dage er ens? Vil du være en del af en stærk virksomhed i udvikling, hvor du får en masse gode kolleger? Så er dette måske stillingen for dig.

Velkommen til Danish Agro  
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agro-industrielle selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os, og vi beskæftiger os primært med produktion og handel af grovvarer. Du bliver en del af Danish Agro koncernens moderselskab, Danish Agro a.m.b.a.
 

Du er det glade ansigt, der tager godt imod vores kunder og er den første kontakt for alle indkomne henvendelser til afdelingen. Dine opgaver består af at håndtere og betjene kunder, ind- og afvejning af korn, udarbejdelse af afvejningsdokumenter samt øvrige ad hoc opgaver.

Arbejdstiden ligger fra kl. 7.30-15.30, og til kl. 15 om fredagen. I høstsæsonen skal du være forberedt på overarbejde.
 

Tydelig kommunikation, struktur og et godt overblik
Som person er du rolig og kan bevare overblikket, selv når flere telefoner ringer, og der er en kunde ved disken. Du har evnen til at skabe gode relationer til andre mennesker, for du møder folk i øjenhøjde og opbygger på den måde solide og effektive samarbejdsrammer. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og har styr på papirerne. Du skal kunne kommunikere tydeligt både i skrift og tale.

Derudover ser vi gerne, at:

 • du har gode IT-færdigheder og kan derfor hurtigt tillære dig vores systemer, som vi selvfølgelig giver dig en grundig oplæring i
 • du har lyst til at blive en fast del af holdet, du engagerer dig i dit arbejde, og er god til at følge retningslinjer og processer
 • du har kendskab til landbrug – enten gennem arbejde eller privatliv. Dette er ikke et krav, men vil være en klar fordel.
   

Det kan du forvente

 • En virksomhed i fremdrift som er moderselskabet i en international koncern
 • En fri omgangstone og et behageligt arbejdsmiljø hvor der er mulighed for sparring - og fokus på videndeling og samarbejde
 • God pensionsordning med mulighed for at tilkøbe sundheds- og behandlingsforsikring
 • Løn efter kvalifikationer
   

Arbejdsadresse
Danish Agro, Gøttruprimmevej 20
9690 Fjerritslev Se på kort.

Er du interesseret?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. 

Vi holder løbende samtaler, og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt 

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jan Vanggaard Pedersen
Markedschef
Tel 2012 9016

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.