STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Ekspeditionsmedarbejder til Galten

Danish Agro søger en serviceminded ekspeditionsmedarbejder til vores vareturslager i Galten, som kan rådgive i planteværn og afdelingens øvrige varer.

Afdelingens samlingspunkt
Du bliver en del af varetursgruppen på vores lager i Galten. Her bliver du det naturlige samlingspunkt for afdelingen, idet du er i berøring med stort set alle i afdelingen. Du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften, og hvor du sætter en ære i at være der for vores kunder. Det betyder, at du kan rådgive og vejlede kunder, som kommer i afdelingen, eller når det gælder om at finde alternativer til varer, som er i restordre.


Arbejdsopgaver
Som ekspeditionsmedarbejder vil dit fokus være på at hjælpe og rådgive vores kunder om afdelingens produkter samt kontakte kunder telefonisk i forbindelse med restordrehåndtering.

Dine primære opgaver er:

 • Rådgivning i planteværn, frø og efterafgrøder
 • Restordrehåndtering – med henblik på at tilbyde alternativer til de varer, der er i restordre
 • Bestilling af varer til lager
 • Lagerstyring af vores Greenline-varer
 • Ad hoc-opgaver

Det er vigtigt, at du har god fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere tunge varer, særligt i vores højsæson.


Kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse inden for landbrug, så du kan rådgive vores kunder om planteværn, frø og efterafgrøder. Dertil har du gerne erfaring med ordrehåndtering, ekspedition eller kundeservice. Det vil være en fordel med truckkort, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er serviceminded af natur og har et godt humør. Du arbejder struktureret, omhyggeligt og er selvkørende i forhold til at planlægge og nå dine opgaver. Vigtigt er, at du er løsningsorienteret, besidder et højt drive og gå-på-mod, da der i højsæsonen er mange bolde i luften.

Du er god til at kommunikere og samarbejde og har evnen til at skabe gode relationer til både kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Det er forventeligt, at du er vant til at begå dig i diverse IT-systemer. Danish Agro er i gang med udrulning af et større it-projekt, og her vil du få en aktiv rolle.


Vi kan tilbyde
Du bliver en del af et team med dedikerede og gode kollegaer. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus, og derfor bliver de fleste kunder også hurtigt velkendte ansigter.

Derudover tilbyder vi:

 • Morgenmads- og frokostordning
 • Arbejdsgiveradministreret behandlingsforsikring
 • Løn efter kvalifikationer
 • Ca. 4.500 kolleger fordelt på koncernens 100 datterselskaber

 

Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.

Er du interesseret?

Ansøgning med CV sendes til mail: job@danishagro.dk, hvor du i emnefeltet skriver ”Ekspeditionsmedarbejder”.

Alle henvendelser behandles fortroligt

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Hans Henrik Staal
Vareturschef
Tel 4071 3422

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.