STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Driftsoperatør / procesoperatør søges til Scanola A/S

Vi søger en engageret og dygtig medarbejder, som vil hjælpe med at holde vores procesanlæg kørende.

Du kommer til at arbejde i et dygtigt team bestående af 10 kompetente kollegaer, der arbejder med drift og vedligehold af vores procesanlæg. 

Bliv en del af en international koncern
Scanola A/S er Danmarks største rapsoliemølle, beliggende på havnen i Aarhus. Her oparbejdes årligt 300.000 ton rapsfrø til rapsolie som bl.a. anvendes til biodiesel, fødevarer samt protein til foderindustrien. Scanola producerer i døgndrift året rundt og omsætter for 1.000 mio. kr. pr. år

Scanola er en del af den større danske grovvarekoncern Danish Agro. Vi er en samling af 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland, som er ejet af danske landmænd. Sammen skaber vi værdi for danske og internationale landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser.


Arbejdsopgaver

 • Betjening af halv- og helautomatiske procesanlæg
 • Medvirkning til fejlfinding, drift og vedligeholdelse af anlæg
 • Kvalitetskontrol
 • Rengøring og diverse forefaldende opgaverDine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en baggrund som procesoperatør, eller du har teknisk flair og evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye ting.

Vi forventer, at du er engageret og udviser en god kollegial adfærd samt fleksibilitet i forhold til overarbejde. Derudover forventer vi, at du har:

 • Dokumenteret erfaring fra lignende stilling
 • PC-kendskab på brugerniveau
 • Gerne gaffeltruckcertifikatVi tilbyder
En spændende og udfordrende stilling med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesforhold iflg.  lokal overenskomst.Arbejdsadresse
Tongavej 1, 8000 Aarhus C. Se på kort.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lyder det som noget for dig?

Send en kort ansøgning og CV til clem@scanola.com.

Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. Opstart hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Claus Emmertsen
Produktionsdirektør
Tel 2177 1585

Om Scanola

Om Scanola

Scanola A/S er Danmarks største rapsoliemølle, beliggende på havnen i Aarhus. Oliemøllen er 100 % forsynet af danske rapsfrø og producerer rå og neutraliseret rapsolie.

Omfang

Hos Scanola oparbejdes årligt 300.000 ton rapsfrø til rapsolie som blandt andet anvendes til biodiesel, fødevarer samt protein til foderindustrien. Scanola producerer i døgndrift året rundt og omsætter for 1 mia. kr. pr. år.

Danish Agro koncernen

Scanola er en del af den større danske grovvarekoncern Danish Agro. Vi er en samling af 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland, som er ejet af danske landmænd. Sammen skaber vi værdi for danske og internationale landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.