STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Dansk Biofiber og Gødning A/S søger cirkulær daglig leder

Vi søger en daglig leder til at stå i spidsen for den næste fase af DBG’s liv. Produktionsudstyret er installeret, og produktionen skal nu trappes op, og produkterne afsættes i tæt samarbejde med de tre ejere.

Om virksomheden
Dansk Biofiber og Gødning A/S (DBG) er en nystartet virksomhed, stiftet af Hedegaard A/S, Advance Substrate Technologies A/S og Rokkedahl A/S.

Virksomhedens forretningsidé er at bidrage til den grønne, cirkulære, økonomiske dagsorden. DBG køber biomasse (ofte restprodukter) ind fra landbruget, forarbejder dette og sælger det som biomasse til biogasanlæg, samt tager restprodukter (afgasset biomasse) retur fra biogasanlæg og udnytter fibre og næringsstoffer herfra til produktion og salg af brændsels-, gødnings- og plantesubstratprodukter, mv. Vi hjælper derigennem erhvervet med at sikre en bæredygtig benyttelse af jordens ressourcer.

Der er ansat syv medarbejdere, som er en blanding af teknikere og akademikere. Efterhånden som produktionen øges, forventes medarbejderskaren at skulle øges.

Virksomheden er i disse uger ved at afslutte deres indledende projektfase med etablering af procesfaciliteter på Viderupgård ved Nibe, og går nu ind i driftsfasen.


Om jobbet
Dit ansvarsområde bliver den daglige drift og udvikling af hele virksomheden med udgangspunkt i den målsatte strategi, som ejerne har udarbejdet.

Du kommer således til at være ansvarlig for hele værdikæden: produktudvikling, indkøb af råvarer, produktion, salg, økonomi, HR og kommunikation, - alt sammen i henhold til veldefinerede opgaver og forventninger. Du vil ligeså skulle arbejde tæt sammen med bestyrelsen, herunder repræsentanter for de tre ejere.

Du skal søge jobbet, hvis du ønsker et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en forskel indenfor den grønne agenda/cirkulær økonomi. Det er et bredt job med masser af muligheder og en god blanding af praktiske og administrative opgaver. Du vil få en bred kontaktflade med leverandører, kunder og myndigheder. DBG er en start-up-virksomhed, hvor man lærer meget, og hvor ens bidrag umiddelbart kan mærkes.


Om dig

  • Du har erfaring med drifts– og personaleledelse
  • Du har et dybt kendskab til/erfaring fra landbruget, herunder sektorens miljøforhold. Har du også kendskab til biogasanlæg, er det godt
  • Du har god forståelse for virksomhedsøkonomi og  interesse for teknik
  • Du skal kunne løse mange forskellige typer opgaver på gulvet og bag skrivebordet
  • Du har et godt overblik og kan udvikle virksomheden sammen dine medarbejdere
  • Dine personlige værdier er kendetegnet ved omtanke, ordentlighed, nytænkende og engagement
  • Og så mestrer du det gode købmandskab

 

Arbejdsadresse
Dansk Biofiber og Gødning A/S, Viderupgårdsvej 15B, 9240 Nibe. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning med relevante bilag senest d. 5. april 2021

Vi holder løbende samtaler, og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse snarest muligt. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Mark Rokkedahl
Direktør
Tel 4036 6008
mark@rokkedahl.dk