STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Butiksassistent til Shoppen i Åstedbro

Er du vild med dyr og livet på landet? Så har du nu alletiders mulighed for at kombinere din hobby med dit job.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gå-på-mod og lysten til mere ansvar til vores butik i Åstedbro.


En stilling på 30-37 timer om ugen, hvor arbejdstiden som udgangspunkt er 3-4 hverdage og hver anden lørdag. Dine timer udregnes over en 16 ugers periode, så uger med både flere eller færre timer vil forekomme. Arbejdstiden ligger mellem 8:45-17.45 i hverdagen og lørdage mellem 8:45-15:15. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som indeholder fast løn med frit valg på 4 % og pensionsordning på 8,66 %. Derudover tilbydes der en fordelagtig personalerabat, som alle medarbejdere må benytte sig af.


Arbejdsopgaver:
I vores butik deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle slags opgaver. Mere specifikt inkluderer dine opgaver:

 • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
 • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse
 • Kampagneklargørelse, samt andet forefaldende arbejdeKvalifikationer:
Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse for dyr, fx heste.

 • Det er et krav at du har minimum 3-5 års erfaring i butik, så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen. 
 • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det.
 • Vi forestiller os at du er uddannet i butik, jordbrugsteknolog med speciale i heste, veterinærsygeplejerske el.lign.
 • Du har ambitionen om at få mere ansvar og søger udfordringer i hverdagen.
 • Det er vigtigt, at du har god fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer.Gode kolleger med fælles interesse
Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus. Her bliver de fleste kunder hurtigt velkendte ansigter.


Arbejdsadresse
Nørre Snedevej 142, 8763 Rask Mølle. Se på kort.

Interesseret?

Ansøg hurtigst muligt ved at sende en mail til job@danishagro.dk hvor du i emnefeltet skriver ”Butiksassistent til Åstedbro”.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og stopper annoncering så snart den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Karsten Kjeld
Butiksleder
Tel 2780 0318

Om Danish Agro Shoppen

Om Danish Agro Shoppen

I Danmark driver Danish Agro 21 butikker, som tilbyder et bredt sortiment, der dækker over alt fra foder til husdyr og kæledyr, gødning og planteværn til mark og have, arbejdstøj og artikler til mark, stald og have.

Sortiment

Danish Agro Shoppen byder på et meget stort udvalg af foderartikler til heste, fjerkræ, kvæg, mm. Derudover Supreme Træpiller og briketter til dit træpillefyr eller brændeovn. Bredt udvalg til hele din have - fx. gødning, kalk, frø og jord, bekæmpelsesmidler og staldartikler.  

Danish Agro koncernen

Danish Agro Shoppen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.