STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Erfaren AX / Dynamics 365 Projektleder til Danish Agros Maskindivision

Kan du styre implementeringen af en global Microsoft Dynamics 365 løsning? Brænder du for at arbejde med projektledelse i en større international virksomhed?

Danish Agro koncernen har over de seneste år intensiveret sine aktiviteter inden for maskinhandel i hhv. Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tjekkiet og driver i dag maskinsalg i de nævnte lande. Til koncernens IT-projektafdeling søger vi derfor en erfaren Projektleder, som har lyst til at arbejde med at styre udviklingen af vores Microsoft Dynamics 365 løsning og sikre den fortsatte udrulning heraf i Danish Agros maskindivision.


Arbejdsopgaver
Din fornemmeste opgave bliver projektledelse ved implementering og modernisering af Microsoft Dynamics 365 løsningen. Arbejdsopgaver vil derudover være:

 • Løbende at vedligeholde roadmap for løsningen
 • I samarbejde med løsningsarkitekten at oprette og vedligeholde superbrugerorganisationen
 • At styre test aktiviteter samt frigivelsen af ændringer til løsningen


Via kontakt til primære interessenter i forretningen samt implementeringspartnere sikre du optimal prioritering af forbedringsaktiviteter omkring løsningen og efterfølgende implementering i henhold til vores projektmodel. Jobbet indebærer derfor en del rejsedage, hovedsageligt i Østersøregionen – dog vil mange møder også kunne klares via Skype.


Din rolle og kompetencer
Du skal være uafhængig og proaktiv i din opgaveløsning, da stillingen er meget selvstændig. Du bliver ansvarlig for at styre alle aktiviteter som maskindivisionen har omkring Microsoft Dynamics 365 løsningen. Derudover forventer vi:

 • At du har erfaring med styring af ERP-løsnings implementeringer
 • At du har minimum 5 års dokumenteret erfaring med Microsoft AX / Dynamics 365 og projektledelse
 • Du er god til at samarbejde både internt i organisationen men også med eksterne partnere
 • Du er vant til at arbejde i et internationalt miljø
 • At du tør udfordre nuværende arbejdsgange og har stort fokus på resultater
 • Du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale


Hos Danish Agro tilbyder vi løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning med mulighed for at få sundhed- og behandlingsforsikring. Der er mulighed for at tilmelde sig en tiltalende morgenmad- og frokostordning. Du bliver en del af et yderst professionelt IT-team, hvor der er et behageligt og åbent arbejdsmiljø, samt mulighed for sparring og godt kollegaskab.


Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.

Der forventes at være en del rejsedage forbundet med jobrollen. 

Interesseret?

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes til job@danishagro.dk.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anders Jakobsen
Senior Project Manager
Tel +45 2780 3020
aej@danishagro.dk

Om Danish Agro Machinery

Om Danish Agro Machinery

Danish Agro Machinery A/S er den danske importør af CLAAS landbrugsmaskiner, og har til huse i Fredericia. Herfra understøtter vi det danske netværk af private CLAAS forhandlere med support inden for salg, logistik, markedsføring, service, reservedele og finansiering.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Danish Agro koncernen

Danish Agro Machinery A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.