STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Lørdagshjælper som butiksassistent til Slangerup

Har du stor interesse i hobby- og kæledyr, og er du erfaren inden for butiksarbejde? Så har Danish Agro Shoppen en stilling til dig, hvor din hobby bliver dit job.

Vi søger lige nu en lørdagshjælper som butiksassistent til vores butik i Slangerup. Stillingen er på mellem 6-8 timer om ugen, hvor du arbejder hver anden lørdag samt måske en enkelt eftermiddag pr. uge. Arbejdstiden ligger på lørdage mellem 8:45-15:15.


Vi klarer opgaverne i flok
I vores butikker deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle slags opgaver. Sådan glider hverdagen bedst, og kunderne får den optimale kundeservice. Mere specifikt inkluderer dine opgaver:

 • Kundebetjening og kundeservice
 • Vareadministration
 • Lettere rengøringsopgaver


Er du den rette?
Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse for dyr, fx heste. Det er dog ikke et krav, men bestemt et plus.

 • Det er en klar fordel at du har erfaring fra butik, så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen
 • Vi forestiller os at du er studerende og gerne vil tjene lidt ekstra
 • Det er vigtigt, at du kan lide fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer


Gode kolleger med fælles interesse
Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker faglig stolthed og god stemning, hvor kunderne og deres dyrs trivsel samt korrekt vejledning er hovedfokus. Her bliver de fleste kunder hurtigt velkendte ansigter.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Arbejdsadresse

Slagslundevej 16, 3550 Slangerup. Se på kort.

Ansøg hurtigst muligt...

Ansøg hurtigst muligt ved at sende en mail til aho@danishagro.dk hvor du i emnefeltet angiver hvilken stilling du søger og hvor det er.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og stopper annoncering så snart den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Annette Hørbye
Butiksleder
Tel 2780 5092

Om Danish Agro Shoppen

Om Danish Agro Shoppen

I Danmark driver Danish Agro 20 butikker, som tilbyder et bredt sortiment, der dækker over alt fra foder til husdyr og kæledyr, gødning og planteværn til mark og have, arbejdstøj og artikler til mark, stald og have.

Sortiment

Danish Agro Shoppen byder på et meget stort udvalg af foderartikler til heste, fjerkræ, kvæg, mm. Derudover Supreme Træpiller og briketter til dit træpillefyr eller brændeovn. Bredt udvalg til hele din have - fx. gødning, kalk, frø og jord, bekæmpelsesmidler og staldartikler.  

Danish Agro koncernen

Danish Agro Shoppen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.