STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Butiksassistent/Lagermedarbejder med fokus på webshoplager og lettere kundeservice til vores shop i Ringsted

Vil du være vores nye kollega? Til Danish Agro Shoppen i Ringsted søger vi en butiksassistent/lagermedarbejder, gerne med interesse for og viden om dyr, fx heste.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor du arbejder fire hverdage og hver anden lørdag. Arbejdstiden ligger mellem 8:45-17.45 i hverdagen og lørdage mellem 8:45-15:15. Til stillingen tilbydes en attraktiv lønpakke som indeholder fast løn med frit valg og pensionsordning. Derudover er der en fordelagtig personalerabat som al personale må benytte sig af.

Stillingen er væsentlig for os, da du skal sørge for den bedst mulige kundeservice samt være organisationens ansigt ud af til. 

Lyder stillingen som noget for dig? Så læs videre her, og se hvad mere vi kan tilbyde.


Opgaver
Stillingen er fysisk krævende, da en stor del af arbejdsbyrden vil være pluk og pak af webshoplager, men med smilende, hjælpsomme og glade kollegaer betyder det knap så meget.

 • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
 • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse
 • Håndtering af vores webshoplager (Pluk og pak), samt truckkørsel
 • Andet forefaldende arbejde i forbindelse med butik og webshoplager


Kvalifikationer

 • Det er et krav at du har minimum 3-5 års erfaring i butik/lager, så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen
 • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det
 • Vi forestiller os at du er uddannet i butik eller på lager, men der er mange veje ind til jobbet
 • Det er vigtigt, at du har god fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer. Herunder tunge løft i forbindelse med vores webshoplager

Du bliver en del af et team med fælles interesser. Her er faglig stolthed og god stemning knudepunktet. Vores kunder er centrum for vores dagligdag, hvor vejledning er professionel og dyrs trivsel er i hovedfokus.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Arbejdsadresse

Thorsvej 1, 4100 Ringsted. Se på kort.

Ansøg hurtigst muligt...

Ansøg hurtigst muligt ved at sende en mail til job@danishagro.dk hvor du i emnefeltet angiver hvilken stilling du søger og hvor det er.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og stopper annoncering så snart den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Marlene Egelund Nielsen
Butiksleder
Tel 2780 1685

Om Danish Agro Shoppen

Om Danish Agro Shoppen

I Danmark driver Danish Agro 20 butikker, som tilbyder et bredt sortiment, der dækker over alt fra foder til husdyr og kæledyr, gødning og planteværn til mark og have, arbejdstøj og artikler til mark, stald og have.

Sortiment

Danish Agro Shoppen byder på et meget stort udvalg af foderartikler til heste, fjerkræ, kvæg, mm. Derudover Supreme Træpiller og briketter til dit træpillefyr eller brændeovn. Bredt udvalg til hele din have - fx. gødning, kalk, frø og jord, bekæmpelsesmidler og staldartikler.  

Danish Agro koncernen

Danish Agro Shoppen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.