STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Butiksassistent - Vil du være vores nye kollega i Hørve?

Som butiksassistent med stor interesse for hobby- og kæledyr, kan din hobby blive til dit job! Til Danish Agro Shoppen i Hørve (Nordvestsjælland) søger vi lige nu en erfaren butiksassistent på 25-30 timer.

Du får en alsidig stilling, hvor du arbejder tre-fire hverdage og hver anden lørdag. Arbejdstiden ligger mellem 8:45-17.45 i hverdagen og lørdage mellem 8:45-15:15. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som indeholder fast løn med frit valg på 3,4 % og pensionsordning på 8,66 %. Herudover fås en fordelagtig personalerabat som hele organisationens medarbejdere må benytte sig af.


Arbejdsopgaverne er mange, men primært

 • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
 • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse
 • Kampagneklargørelse, samt andet forefaldende arbejde


Kvalifikationer

 • Det er et krav at du har minimum 3-5 års erfaring i butik, så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen
 • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det
 • Du er gerne uddannet i butik, jordbrugsteknolog med speciale i heste, veterinærsygeplejerske el.lign.
 • Det er vigtigt, at du har god fysik og trives med fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer

Hos Danish Agro Shoppen bliver man en del af et lille team, hvor kollegaerne deler samme interesse som dig. Her er professionel vejledning og dyrs trivsel i fokus.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Arbejdsadresse

Hovvejen 8, 4534 Hørve

Se på kort.

Ansøg hurtigst muligt...

Ansøg hurtigst muligt ved at sende en mail til job@danishagro.dk hvor du i emnefeltet angiver hvilken stilling du søger og hvor det er.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og stopper annoncering så snart den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Charlotte Henriksen
Butiksleder
Tel 2787 3986

Om Danish Agro Shoppen

Om Danish Agro Shoppen

I Danmark driver Danish Agro 20 butikker, som tilbyder et bredt sortiment, der dækker over alt fra foder til husdyr og kæledyr, gødning og planteværn til mark og have, arbejdstøj og artikler til mark, stald og have.

Sortiment

Danish Agro Shoppen byder på et meget stort udvalg af foderartikler til heste, fjerkræ, kvæg, mm. Derudover Supreme Træpiller og briketter til dit træpillefyr eller brændeovn. Bredt udvalg til hele din have - fx. gødning, kalk, frø og jord, bekæmpelsesmidler og staldartikler.  

Danish Agro koncernen

Danish Agro Shoppen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.