STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Mekaniker til landbrugsmaskiner

Er du nyuddannet eller erfaren landbrugsmaskinmekaniker og klar til at arbejde med de førende landbrugsmaskiner som CLAAS, Lemken, Spearhead, Greentec, Amazone, Samson, Fliegl og Köckerling?

Som mekaniker får du 20 kolleger i et professionelt værksted midt på Fyn og en hverdag med mekaniske udfordringer samt masser af værkstedshumor. I løbet af en typisk dag arbejder du med at:

 • Klargøre nye maskiner 
 • Servicere og vedligeholde landbrugsmaskiner 
 • Montage og demontage af delkomponenter 
 • Eftersyn af maskiner
 • Diagnosticere og fejlfinde

Du skal være indstillet på, at der kan være overarbejde, specielt i sæsoner og om sommeren, når der er høst og endnu større behov for vores service og reparation. 

Vi sørger selvfølgelig for relevante kurser, så du hele tiden bliver en endnu bedre mekaniker og er opdateret på de nyeste maskiner. Du kommer til at klargøre og reparere mange traktorer og mejetærskere samt arbejde med CLAAS´ maskiner, som er en af verdens største producenter af landbrugsmaskiner.


Er du interesseret? 
Send en kort ansøgning og CV til bmr@ringemaskinforretning.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi forventer, at du kan begynde jobbet 1. februar 2019, eller efter aftale.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Rasmussen, værkstedschef, tlf. 63622252 


Vi ser frem til at høre fra dig. 


Arbejdsadresse

Ringe Maskinforretning A/S, Nordbakken 5, 5750 Ringe. Se på kort.

Er du interesseret?

Send en kort ansøgning og CV til bmr@ringemaskinforretning.dk.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi forventer, at du kan begynde jobbet 1. februar 2019, eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Rasmussen, værkstedschef, tlf. 63622252 

 

Om Ringe Maskinforretning

Om Ringe Maskinforretning

Ringe Maskinforretning A/S er beliggende midt på Fyn, hvor du vil få dit udgangspunkt. Selskabet beskæftiger 30 medarbejdere inden for salg, service, reservedele og administration.
Læs mere på ringemaskinforretning.dk

CLAAS landbrugsmaskiner

CLAAS er en af verdens største producenter af landbrugsmaskiner og har hovedsæde i Harsewinkel i Tyskland. CLAAS er markedsledende i Europa inden for mejetærskere og en af verdens førende producenter af traktorer, ballepressere og høstmaskiner. 

Danish Agro koncernen

Ringe Maskinforretning A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.