STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Produktspecialist til salgsafdelingen for planteavl

Vil du være specialist inden for dit eget salgssegment? Og skaber du længerevarende relationer som en naturlig del af salgsprocessen? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.

Med planteavl som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for landmænd på hele Sjælland. Du lytter til deres behov, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.
 

Træd ind i salgsorganisationen i Danish Agro
Du bliver en del af Danish Agros salgsafdeling i enten Gadstrup eller Dalmose – afhængig af din bopæl. Uanset hvilken afdeling du lander i, vil du indgå i lille team med tre-fire dygtige kolleger, som vil lære dig op i vores produkter, kultur og værdier, så I sammen kan udnytte markedets potentiale og øge kundetilfredsheden. Du bliver specialist inden for planteavl og vil blandt andet sælge planteværn, såsæd, olie, korn og gødning til landmænd, primært på Sjælland.

Vi har allerede en kundeportefølje klar til dig – og med telefonen og kundebesøg som de vigtigste redskaber, skaber du løbende relationer til både eksisterende og nye kunder.

 

Du skaber salg i en branche i forandring 
Du rådgiver dine kunder – ikke bare om vores, men branchens bedste løsninger til dem. Det gør du ved hele tiden at have en føler ude på, hvad der rører sig i markedet.

Derudover:

  • Planlægger og afholder du kundemøder og -besøg
  • Udarbejder du handleplaner til dine kunder
  • Opdaterer du løbende vores CRM-system i forhold til salgsprocesser og aftaler med kunderne

 

Faglighed i konstant udvikling
Vi sørger selvfølgelig for at lære dig grundigt op i vores produkter, så du med dine faglige færdigheder og indsigt i værdiskabende salg er helt klar til at skabe netværk og kunderelationer – og fremfor alt gennemføre salget.

Men din udvikling stopper ikke her. Som en del af en stor organisation får du mulighed for løbende at udvikle dig – både fagligt og kommercielt – gennem møder og kurser.

 

Erfaren salgsprofil med mod på nyt
Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel, at du har erfaring med både mersalg og nysalg fra en lignende, brancherelateret stilling. Det er endvidere en fordel, hvis du er uddannet agrarøkonom eller jordbrugsteknolog.

Uanset ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. Derudover har du forståelse for IT og kørekort B.

 

Arbejdsadresse
Danish Agro, Salløvvej 8, 4621 Gadstrup. Se på kort eller
Danish Agro, Lodsvej 10, 4261 Dalmose.  Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV til job@danishagro.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Christian Hjerpsted
Markedsdirektør
Tel +45 8887 4823

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.