STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Kundeservicemedarbejder med salgsflair

Er du klar til at folde dine salgsevner ud i en kundeservicefunktion, der byder på rådgivning, vejledning og salg inden for produkter til svineproduktion?

”Hos os er kundeservice ikke bare at tage imod henvendelser fra kunder. Du bliver nemlig en del af en spændende afdelinge, hvor vi har et stigende fokus på salg, og hvor vi gerne ringer ud til både nye og eksisterende kunder,” fortæller afdelingsleder Flemming Ross, som du vil refererer til.
 

Velkommen i kundeservice hos Hatting
Hatting A/S er Europas største producent af ornesæd og er en del af Danish Agro-koncernen, som består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Vores formål er produktion og salg af ornesæd til kunstig sædoverføring samt salg af Farm Supply – hovedsageligt til svineproducenter i Danmark.
 

Skab god service og salg gennem telefonen 
Som kundeservicemedarbejder er din primære opgave at besvare kundehenvendelser via telefon og mail. Det kan fx dreje sig om ordrer, reklamationer eller spørgsmål til specifikke produkter. Dernæst vil du i stigende grad foretage mer-, gen- og nysalg i forbindelse med kampagner, hvor du gennem din afdækning af kundens behov sammensætter de bedste løsninger og giver den rette vejledning og rådgivning. 

Stillingen er på fuld tid og dine arbejdstider vil være mandag - torsdag mellem 8.00 og 15.15, fredag fra 8.00 til 12.15 samt 1-2 søndage om måneden i tidsrummet 8.45-13.00. 
 

Få gode kolleger og fokus på din udvikling
Du bliver en del af et kundeserviceteam, hvor du får otte kompetente kolleger, som står til rådighed med sparring og deres ekspertise. Samtidig vil du gennemgå et introducerende læringsforløb, hvor du gennem besøg i staldene, hos chaufførerne, på lagrene m.v. får en stor viden om branchen, som du kan bruge til – på sigt – at udfylde en mere salgsorienteret rolle.
 

Har du et skjult salgstalent? 
Vi forestiller os, at du har en baggrund i landbruget – og gerne inden for svineproduktion – så du kan bringe din viden om branchen med ind i en salgsorienteret funktion. Alternativt har du solid salgserfaring fra fx telemarketing. Du har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med kundeservice.
 

Arbejdsadresse:
Hatting A/S, Oensvej 48, 8700 Horsens. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV til fro@hatting-as.dk hurtigst muligt og inden den 19. december 2018.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag. 

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Flemming Ross
Afdelingsleder
Tel 4247 0025

Om Hatting

Markedsleder

Hatting er Europas største producent af ornesæd. Vi råder over nogle af verdens bedste orner, og har en markedsandel i Danmark på over 75 %. Desuden sælger vi sæd i Tyskland og eksporterer sæd til flere land i både Øst- og Vesteuropa.
Læs mere på hattingagro.dk

Sortiment

Hatting er med sine danske 10 afdelinger landsdækkende og har ca. 280 medarbejdere. Foruden 5,4 mio. doser ornesæd om året sælger vi en bred vifte af produkter til landbruget - fra staldudstyr og rengøringsmidler til computere og husholdningsartikler. 

Danish Agro koncernen

Hatting A/S er et aktieselskab, der er ejet af Danish Agro og Vestjyllands Andel via det fælles datterselskab Vilomix Holding A/S. Hatting er en del af Danish Agro koncernen, som består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland.