STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Regnskabsassistent til lille økonomigruppe i stor koncern

Er du knivskarp til regnskabsføring og bogholderi, og vil du være placeret i hjertet af en Danmarks største grovvarekoncerner, der beskæftiger godt 5.000 medarbejdere – så er du måske vores nye regnskabsassistent.

Velkommen til Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter. Du vil blive en del af økonomiafdelingen i koncernens moderselskab, Danish Agro a.m.b.a., der har hovedkontor i Karise på Østsjælland. 
 
Som vores nye regnskabsassistent indgår du i et team med seks kolleger. Sammen arbejder I med moderselskabets regnskab og bogholderi. Stillingen er et barselsvikariat på 12-14 måneder med forventet start den 1. december 2018.
 
Dine opgaver falder under paletten traditionelt bogholderiarbejde, hvilket inkluderer:
 
 • Finansbogholderi, dokument- og databehandling
 • Bankafstemninger 
 • Håndtering af kreditorer
 
 
Sund virksomhedskultur og stabil arbejdsplads
Allerede på din første dag mærker du, at Danish Agro er i vokseværk, men selvom vi har travlt, leverer vi et grundigt stykke arbejde og overholder vores stramme deadlines. Dine flinke og erfarne kolleger står klar med sparring, for at vi kan lykkes sammen.
 
Du kommer ind i et team, hvor 10-års jubilæer ikke er en sjældenhed, og hvor alle er bevidste om hver deres ansvarsområde. Vi har en fri omgangstone og et behageligt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for sparring og frirum til at komme med idéer. 
 
 
Du kan dit kram 
Du er struktureret og omhyggelig, og så forstår du at balancere det sociale med det professionelle. Vi kan godt have det sjovt, men det er vigtigt, at du samtidig kan arbejde fokuseret og målrettet. I forhold til branchen er det vigtigste, at du har styr på bogholderi og regnskabsføring – resten skal vi nok lære dig. 
 
Derudover forventer vi, at du:
 
 • Har et par års erfaring fra en lignende stilling
 • Har relevant grunduddannelse
 • Har højt kendskab til Excel/Outlook og Navision/D365 
 • Er flydende i dansk og engelsk både i tale og skrift
   
   

Arbejdsadresse
Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og CV til job@danishagro.dk snarest
- vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Annette Arup
Økonomichef
Tel 2710 9998

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.