STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Vi søger serviceminded og smilende butiksassistent

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job.

Danish Agro Shoppen søger en serviceminded og smilende butiksassistent til vores butik i Hårlev
Danish Agro Shoppen er en kæde af fritidsbutikker, hvor vi sælger alt til hobby- og kæledyr. Vi henvender os derfor til alle slags kunder – både dem i byen og dem på landet. I alt har vi 21 butikker samt en webshop og er en del af Danish Agro koncernen, som er en af Danmarks største grovvarevirksomhed.


Attraktive arbejdstider
Stillingen er på 37 timer. Du arbejder fire hverdage pr. uge og hver anden lørdag – i hverdagene mellem 8:45-17:45 og lørdage mellem 8:45-15:15. Vi holder nemlig altid lukket på søndage og helligdage. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som indeholder fast løn med fritvalgsbidrag på 5% og pensionsordning på 8,66 %. Derudover tilbydes der en fordelagtig personalerabat, som alle medarbejdere må benytte sig af.


Arbejdsopgaver
I vores butik deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle slags opgaver. Så glider hverdagen bedst, og kunderne får den optimale kundeservice. Mere specifikt inkluderer dine opgaver:

 • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
 • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse
 • Kampagneklargørelse, samt andet forefaldende arbejde


Gode kolleger med fælles interesse
Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus. Her bliver de fleste kunder hurtigt velkendte ansigter.


Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse i fx heste, da hestefoder er vores speciale. Det er dog ikke et krav, men bestemt et plus.

 • Det er et krav at du har minimum 3-5 års erfaring i butik, så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen
 • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det
 • Vi forestiller os at du er uddannet i butik, jordbrugsteknolog med speciale i heste, veterinærsygeplejerske el. lign.
 • Det er vigtigt, at du trives med fysisk arbejde da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer
 • Du har ambitionen om at få mere ansvar og søger udfordringer i hverdagen.Arbejdsadresse
Danish Agro Shoppen, Erhvervsvej 1, 4652 Hårlev. Se på kort.

Interesseret?

Ansøg hurtigst muligt - vi indbyder løbende kandidater til samtale. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: 15-05-2021

Tiltrædelse: Hurtigst mulig

Vi glæder os til at høre fra dig. 

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anja Vinberg Hansen
Butiksleder
Tel 6038 9451

Om Danish Agro Shoppen

Om Danish Agro Shoppen

I Danmark driver Danish Agro 21 butikker, som tilbyder et bredt sortiment, der dækker over alt fra foder til husdyr og kæledyr, gødning og planteværn til mark og have, arbejdstøj og artikler til mark, stald og have.

Sortiment

Danish Agro Shoppen byder på et meget stort udvalg af foderartikler til heste, fjerkræ, kvæg, mm. Derudover Supreme Træpiller og briketter til dit træpillefyr eller brændeovn. Bredt udvalg til hele din have - fx. gødning, kalk, frø og jord, bekæmpelsesmidler og staldartikler.  

Danish Agro koncernen

Danish Agro Shoppen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.