STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Erfaren chauffør søges til silotankvogn

Tager du ansvar for dine opgaver? Engagerer dig i dit arbejde og er du serviceminded? Og kan du tænke dig et job, hvor tempoet er højt, og du kan gøre en forskel?

Bliv en del af Vilomix A/S
Vilomix producerer kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til danske og udenlandske husdyrproducenter samt til foderstofindustrien. 

Vores løsninger er optimeret udfra besætningssammensætning og i samarbejde med landmanden. Vi tilbyder hele løsninger, dvs både produkt og rådgivning omkring management, med henblik på økonomisk gevinst for kunden.
 

Kundeservice på hjul
Som chauffør i Vilomix bliver du en del af en transportafdeling med 11 lastbiler, som dagligt flytter store mængder foder.

Dine primære arbejdsopgaver som silobil-chauffør vil være:

 • Kørsel med foderbil med mineraler og råvarer til landmænd
 • Hente råvarer til Lime
 • Kørsel hver 4. søndag i fast turnus
   

Du bliver vores ’kundeservice på hjul’, og vi forventer derfor, at du kan tage ansvar og levere kvalitet i dit arbejde – samtidig med, at du møder kunder og kollegaer med et smil.

Du vil dagligt have kontakt til din kørselsdisponent, som planlægger og koordinerer din kørsel og ferie. Din disponent er din nærmeste samarbejdspartner og en stor del af din hverdag, og det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde og kan sætte dig ind i sammenhængen mellem de forskellige led i organisationen. Udkørsel sker fra Lime på Djursland.
 

Praktisk erfaring og beviser

 • Du har kørekort til lastbil (CE) og gyldigt EU-kvalifikationsbevis
 • Du har erfaring med at køre silotankvogn med blæs
 • Kendskab til landbruget eller branchen vil være en fordel
   

Dine personlige kompetencer

 • Du har det godt med fysisk arbejde
 • Du arbejder struktureret og har styr på papirerne
 • Du er positiv og kan lide at møde mennesker
   

Der skal forventes overarbejde i de perioder af året, hvor vi har ekstra travlt samt forventes overnatninger i lastbilen. 
 

Vi tilbyder

 • God fast løn
 • Pension
 • Sundhedssikring
   

Vi søger en chauffør med tiltrædelse hurtigst muligt.
 

Arbejdsadresse
Sjellebrovej 10, Lime, 8544 Mørke. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send kort ansøgning og CV til kørselsleder Mads Rejmers Veje på mave@vilomix.dk.

Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Mads Rejmers Veje
Kørselsleder
+45 8887 5271

Om Vilomix

Om Vilomix

Vilomix producerer kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til husdyrproducenter samt til foderstofindustrien. Herudover har selskabet betydelige aktiviteter inden for veterinærmedicin, genetik og farm supply-produkter.

Læs mere på vilomix.dk

Omfang

Vilomix er i dag en markant spiller på det europæiske marked og sælger sine produkter i mere end 25 lande. Det er Vilomix’ politik at have en høj standard på varernes kvalitet, serviceydelser og faglig viden. I 2017 forventer Vilomix koncernen, der beskæftiger ca. 580 medarbejdere, at omsætte for 2,5 mia. kr.

Danish Agro koncernen

Vilomix International Holding A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Vilomix

  Se filmen og få et indblik i Vilomix' omfang, virke og formål.

  Vilomix har siden 1979 udviklet sig til en af de førende udbydere af premix og viden til foderstofindustrien og professionelle husdyrproducenter og aqua-kulturer i Danmark og på det internationale marked.

  Vilomix har viden om næringsstoffer, og hvordan de skal kombineres for at udgøre et næringsrigt foder, der giver optimal produktion for husdyrsproducenten, og som belaster miljøet minimalt.