STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Retail salgschef

Kan du opdyrke nye markeder, produktudvikle og samtidig optimere salgsprocesser i en god teamånd? Så hører vi gerne fra dig.

Velkommen til et firma med produktudvikling og kundeservice i fokus
Trinol A/S og Vilofarm A/S har tætte relationer og langvarige erfaringer med at servicere detailkæder, grossister og landbruget i flere nordiske lande.

Du har allerede solid salgsledererfaring til retail. Nu ønsker du at udvikle dine stærke salgskompetencer i en stilling, hvor du opdriver nye markeder inden for bekæmpelsesmidler og øvrigt supplerende sortiment i Norden og Tyskland – samtidig med at du plejer din rejselyst.
 
Hos os bliver du en del af en købmandskultur, hvor vi skaber resultater gennem et bredt samarbejde med produktionen og indkøbsafdelingen. Vores banebrydende produkter er af den højeste kvalitet, og vi har en stærk position på markedet, når kunder i de forskellige segmenter skal finde en ny leverandør.

Få salgs ansvar for eget produkt- og kundeområde, og opdyrk nye markeder
Som salgschef er du med til at optimere vores produkter og processer, og du får ansvar for dit eget område og for at kultivere nye salgsområder. Det inkluderer b.la. konceptsalg til små og store kæder og virksomheder. I starten har du fokus på det nordiske og tyske marked – men vi tager et land ad gangen. Du har derfor den helt rette rejseånd, da der må påregnes omtrent 2-3 måneders rejsetid om året.

Dine arbejdsopgaver inkluderer, at du:

 • Udformer markedsanalyser for lande og produktområder
 • Arrangerer kundemøder og produktudviklingsmøder
 • besøger kunder med henblik på kundepleje og evt. mersalg
 • giver input til strategien inden for eget område og eksekverer denne
 • koordinerer med produktchefer vedr. kundeservice og salgsudvikling ift. nye markeder
 • udformer budgetter, der sikrer omsætning, avance og markedsandel.

Et højt drive og en flad ledelsesstruktur
Vores høje niveau af kundeservice afspejles i vores tværfaglige og effektive arbejdskultur, hvor du sammen med dine 20 gode kolleger arbejder sammen om at få løst og leveret opgaverne til tiden. Og som salgschef får du også stor medbestemmelse. Vi har nemlig tillid til de idéer, vores medarbejdere kommer med og giver stor frihed til, at de kan føres ud i livet.

Er du en stærk sælger med kampgejst?

 • Du har dokumenteret salgs- og ledererfaring og er kommercielt tænkende.
 • Du tænder på at opdyrke nye markeder – herunder starte nye salgsområder op.
 • Du er dygtig til at procesoptimere og har fokus på salgsudvikling og koordinering.
 • Du besidder et stærkt drive og tænder på opsøgende konceptsalg til både små og store kæder, samt på at vedligeholde salg til eksisterende kundegrupper.
 • Du er flydende i skrift og tale på engelsk. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

 

Arbejdsadresser: Søagervej 9, Hobro og Nordre Havnegade 2, Nørresundby.

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Senior HR Manager, Maj Schøler Fausing, på job@vilomix.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Baden Rørholm
Direktør
Tel 8887 5320

Maj Schøler Fausing
Senior HR Manager
Tel 2892 2478

Om selskaberne

Trinol

Selskabet beskæftiger sig med produktion og salg af insekt- og gnavermidler og har et fuldt dækkende sortiment til blandt andet danske landmænd, industri og professionelle skadedyrsbekæmpere. Trinol er beliggende i Nørresundby i Nordjylland og beskæftiger seks medarbejdere.

Vilofarm

Vilofarm står for indkøb af en stor del af de farm supply produkter, som sælges via nogle af Danish Agro koncernens datterselskaber. Selskabet, som primært har fokus på produkter, der er med til at spare tid og øge indtjeningen hos landmanden, er beliggende i Hobro og beskæftiger 16 ansatte.

Danish Agro koncernen

Både Trinol og Vilofarm er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Vilomix

  Se filmen og få et indblik i Vilomix' omfang, virke og formål.

  Vilomix har siden 1979 udviklet sig til en af de førende udbydere af premix og viden til foderstofindustrien og professionelle husdyrproducenter og aqua-kulturer i Danmark og på det internationale marked.

  Vilomix har viden om næringsstoffer, og hvordan de skal kombineres for at udgøre et næringsrigt foder, der giver optimal produktion for husdyrsproducenten, og som belaster miljøet minimalt.