STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Rådgiver med speciale i kvæg til Danmark og eksportmarkedet

Med baggrund i vores stigende aktiviteter både i Danmark og udlandet søger vi en ny kollega til rådgivning, salg og optimering af kvægmineraler.

Rådgivende salg til danske og udenlandske mælkeproducenter
Som rådgiver i Vilomix består arbejdsdagen af salg og rådgivning om Vilomix’ produkter og løsninger til detail- og engroskunder i både Danmark og på eksportmarkedet. Du gennemfører opsøgende salg i eget distrikt i Danmark og vedligeholdende salg til eksisterende kunder. 

På eksportmarkedet deltager du i kundebesøg og gennemfører oplæring af udenlandske kollegaer og distributører i vores produkter og løsninger både på staldgangen og undervisningslokalet. Dit rådgivende salg sker på baggrund af dine egne beregnede foder- og mineralløsninger og ofte med gummistøvlerne på.


Viden og erfaring
Dit faglige niveau er højt, og du har en relevant uddannelse eller erfaring inden for kvægernæring. Du kan være jordbrugsteknolog, professionsbachelor i jordbrugsvirksomhed, agrarøkonom eller lign. Du skal brænde for fodring og kunne finde de rigtige, skræddersyede løsninger til den enkelte kunde.

Du har et godt salgstalent og forståelse for det psykologiske spil i salgssituationen. Du skal kunne begå dig over for både danske og udenlandske landmænd, B2B-kunder og forhandlere og have forståelse for kulturelle forskelle.

Vi eksporterer mineralblandinger til blandt andet vores søsterselskaber i de baltiske lande samt Rusland og flere andre lande i Østeuropa. For at løse disse opgaver er det nødvendigt, at du kan engelsk i skrift og tale.

Det er en fordel, men ikke krav, at du kan anvende WO Agrosoft til foderoptimering. Vi gennemfører evt. nødvendig oplæring i WO Agrosoft. 
 

Vi forventer, at du:
 
 • Er selvstændig og engageret
 • Holder fast i fagligheden og ikke går på kompromis i dine løsninger
 • Kan lide nye udfordringer og skaber resultater 
 • Er serviceminded og effektiv i betjeningen af kunder 
 • Er kundeorienteret og kan bruge dine gode kommunikationsevner til at rådgive 
 • Har beslutsomhed, højt drive og vedholdenhed
 • Er klar på at rejse ca. 20-40 dage om året
 • Har et godt humør
   
Vi arbejder som et team, og derfor er arbejdspladsen som udgangspunkt på hovedkontoret i Lime, men hjemmearbejdsplads kan også være en mulighed.


Om Vilomix
Vilomix er en ung og dynamisk virksomhed med en flad organisation, hurtige beslutningsveje og en åben og uformel omgangstone. Herudover tilbyder vi:
 
 • Interessant job med rig mulighed for personlig og faglig udvikling
 • En moderne arbejdsplads 
 • Frugt-, frokost- og sundhedsforsikring og pensionsordning 
 • Løn efter kvalifikationer 
 

Arbejdsadresse: Sjellebrovej 10, 8544 Mørke. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Send en kort ansøgning og CV til Senior HR Manager, Maj Schøler Fausing, på mafa@vilomix.dk.

Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jesper Madsen
Produktchef
Tel 4038 1524

Maj Schøler Fausing
Senior HR Manager
Tel 2892 2478

Om Vilomix

Om Vilomix

Vilomix producerer kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til husdyrproducenter samt til foderstofindustrien. Herudover har selskabet betydelige aktiviteter inden for veterinærmedicin, genetik og farm supply-produkter.

Læs mere på vilomix.dk

Omfang

Vilomix er i dag en markant spiller på det europæiske marked og sælger sine produkter i mere end 25 lande. Det er Vilomix’ politik at have en høj standard på varernes kvalitet, serviceydelser og faglig viden. I 2017 havde Vilomix koncernen, der beskæftiger ca. 524 medarbejdere, en omsætning på 2,7 mia. kr.

Danish Agro koncernen

Vilomix International Holding A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Vilomix

  Se filmen og få et indblik i Vilomix' omfang, virke og formål.

  Vilomix har siden 1979 udviklet sig til en af de førende udbydere af premix og viden til foderstofindustrien og professionelle husdyrproducenter og aqua-kulturer i Danmark og på det internationale marked.

  Vilomix har viden om næringsstoffer, og hvordan de skal kombineres for at udgøre et næringsrigt foder, der giver optimal produktion for husdyrsproducenten, og som belaster miljøet minimalt.