Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Erfaren chauffør søges til silotankvogn

Vilomix, Sjellebrovej 10, Lime, 8544 Mørke

Tager du ansvar for dine opgaver? Engagerer dig i dit arbejde og er du serviceminded? Og kan du tænke dig et job, hvor tempoet er højt, og du kan gøre en forskel?

Som chauffør i Vilomix bliver du en del af en transportafdeling med 11 lastbiler, som dagligt flytter store mængder foder. Du bliver vores ’kundeservice på hjul’, og vi forventer derfor, at du kan tage ansvar og levere kvalitet i dit arbejde – samtidig med, at du møder kunder og kollegaer med et smil.

Se hele stillingsopslaget

Produkt- och försäljningschef CLAAS Traktor

Swedish Agro Machinery, Lilla fabriksgatan 5, 274 30 Skurup.

Brinner du för lantbruk och lantbruksmaskiner och vill du få ansvar för affärsutveckling med högkvalitativa produkter?

Du blir en del av en verksamhet som är under utveckling och kommer själv kunna forma din roll. Vi erbjuder en anställning med mycket eget ansvar och stora möjligheter att påverka vår verksamhet och utveckla dig själv och ditt ansvarsområde. I rollen kommer du vara en del av ett engagerat och framgångsrikt team som just nu bygger upp en stark lantbruksmaskinförsäljning i Sverige. Ditt ansvarsområde blir CLAAS traktor.

Se hela jobbannonsen

Produkt- och försäljningschef för SAMSON

Swedish Agro Machinery, Lilla fabriksgatan 5, 274 30 Skurup.

Brinner du för lantbruk och lantbruksmaskiner och vill du få ansvar för affärsutveckling med högkvalitativa produkter?

Du blir en del av den exklusiva svenska distributionen av SAMSON, en verksamhet i utvecklingen där du själv får vara med och utforma din roll. Vi erbjuder en anställning med mycket eget ansvar och stora möjligheter att påverka vår verksamhet och utveckla dig själv och ditt ansvarsområde. 

Se hela jobbannonsen

Erfaren Dynamics AX konsulent

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten

Kan du fuldende implementeringen af Dynamics AX i Danish Agro koncernens maskindivision?

Danish Agro koncernen har over de seneste år intensiveret sine aktiviteter inden for maskinhandel i hhv. Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tjekkiet og driver i dag maskinsalg i de nævnte lande.

Til en nyetableret rolle i koncernens IT-projektafdelingen, søger vi derfor en erfaren konsulent, som har lyst til at arbejde med at udvikle Dynamics AX løsningen og sikre den fortsatte udrulning heraf i Danish Agros maskindivision.

Se hele stillingsopslaget

2nd Level Supporter

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten

Er du en ”IT-nørd”, som kan tale et sprog, brugerne forstår? Og brænder du for at levere IT-support i topklasse til brugerne i en stor international koncern i vækst? 

Som vores nye 2nd Level Supporter bliver du en del af koncernens IT-driftsafdeling.

Du bliver en nøgleperson og et vigtigt bindeled mellem den øvrige IT-afdeling og vores ca. 3.000 brugere.

Se hele stillingsopslaget

Kørselsdisponent

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten

Er du en dygtig koordinator, og kender du Danmarkskortet godt?

Så har du muligheden for at blive en del af vores transportteam, hvor du vil spille en vigtig rolle i Danish Agro koncernens daglige drift i et job med en bred kontaktflade. Du bliver en del af et godt team med gode arbejdsforhold i nye moderne kontorer. 

Du vil efter oplæring primært få ansvaret for vores oliebiler og tipbiler, som du skal planlægge den daglige kørsel for, og vil i den forbindelse have tæt kontakt til vores kundeservicecenter i Sjølund, som modtager ordrer fra kunderne.

Se hele stillingsopslaget
  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder ’Cultivating Value’, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.