Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 9.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Kvalitetschef søges til stor dansk grovvarekoncern

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Vil du lede produktion og vedligehold i en moderne virksomhed i en international koncern? Og kan du samtidig se værdien i at samarbejde på tværs for at skabe øget vidensdeling og fremme udviklingen?

Du får en afvekslende hverdag med ansvar for egen fabrik med 15 ansatte, den daglige drift og vedligeholdelse af produktionsanlæg. Lyder det som dig, så søger vi en selvstændig kvalitetschef, som kommer til at få ansvaret for vores kvalitetsafdeling.  

Se hele stillingsopslaget

Driftsleder søges til Scanola A/S, Aarhus

Scanola, Tongavej 1, 8000 Aarhus C.

Vil du lede produktion og vedligehold i en moderne virksomhed i en international koncern? Og kan du samtidig se værdien i at samarbejde på tværs for at skabe øget vidensdeling og fremme udviklingen?

Du får en afvekslende hverdag med ansvar for egen fabrik med 15 ansatte, den daglige drift og vedligeholdelse af produktionsanlæg.

Se hele stillingsopslaget

Bliv trainee og kickstart din karriere

Vi søger fem fremtidige produktspecialister – søg nu!

Du kan specialisere dig i svin eller planteavl og hvis du er uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom, er trainee-forløbet lige noget for dig. Den teori og viden du har fra dit studie, kan du bruge direkte i jobbet! 

Gennem to år lærer du at skabe værdi for den enkelte landmand. Hos os bliver du en del af et team, der har fokus på høj faglighed og resultater og dette bliver grobunden for din udvikling i rollen som videnspartner.

Læs mere om trainee-forløb i Danish Agro

Fachberater Futtermittel (m/w) mit Schwerpunkt Geflügel für den dänischen Markt gesucht

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Brennen Sie für Geflügelproduktion, haben Sie ein hohes Fachwissen und sind Sie gut darin, Beziehungen aufzubauen? Sind Sie gleichzeitig offen für neue kulturelle Erfahrungen und bereit, Ihren Lebensmittelpunkt nach Dänemark zu verlegen?

Zur Unterstützung unseres Teams in Dänemark suchen wir einen Fachberater Futtermittel (m/w) mit Schwerpunkt Geflügel, der unsere Qualitätsprodukte verkaufen und unseren Kunden gleichzeitig mit hoch kompetenter Fachberatung zur Seite stehen kann. Sie werden Teil eines familiären Teams mit Fokus auf Verkauf und Beratung hinsichtlich aller Aspekte des Geflügelmarktes, einschließlich Qualität in der Produktion und Entwicklung

Se hele stillingsopslaget

Logistikkoordinator/Speditør søges

DLA Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten.

Har du erfaring med koordinering og håndtering af aktiviteter indenfor logistik/spedition? Har du erfaring med spedition og er du typen, der holder af at arbejde i en travl hverdag, som til tider kan have sæsonudsving?


Så kan du blive en del af et team af erfarne og hjælpsomme kollegaer i en veletableret virksomhed i vækst.

 

Se hele stillingsopslaget

Salgs- og Produktsjef, redskaber

Norwegian Agro Machinery AS, Hovinmovegen 4, 2060 Gardermoen.

Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner, og har du lyst til å støtte opp under salg og support av noen av de sterkeste varemerkene innenfor maskinbransjen?

Du blir en del av Team Norwegian Agro Machinery på Gardermoen, hvor du i det daglige arbeider på tvers av avdelinger og produkter.

Se hele stillingsopslaget
  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 10.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.