Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 10.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Mekaniker til landbrugsmaskiner

Ringe Maskinforretning A/S, Nordbakken 5, 5750 Ringe

Er du nyuddannet eller erfaren landbrugsmaskinmekaniker og klar til at arbejde med de førende landbrugsmaskiner​?

Du får 20 kolleger i et professionelt værksted midt på Fyn og en hverdag med mekaniske udfordringer samt masser af værkstedshumor.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af klargøring af nye maskiner, servicere og vedligeholde landbrugsmaskiner, diagnosticere og fejlfinde mv.

Se hele stillingsopslaget

Studentermedhjælper til HR-Systemer og -Projekter

Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten

I Danish Agros HR-afdeling mangler vi en proaktiv og meget struktureret studentermedhjælper, der kan indgå i vores arbejde med at implementere et nyt HR-system samt supporte på vores andre organisationsudviklingsrelateret projekter.​

Du bliver en del af et mindre team, hvor vi arbejder med HR-udvikling, -drift og compliance. Du vil sammen med vores Organisational Development Specialist, stå for vores igangværende HR-systemprojekt, lige som du vil supportere på en del forskellige organisationsudviklingsrelateret driftsopgaver. 

Se hele stillingsopslaget

Kundeservicemedarbejder med salgsflair

Hatting A/S, Oensvej 48, 8700 Horsens

Som kundeservicemedarbejder er din primære opgave at besvare kundehenvendelser via telefon og mail. Det kan fx dreje sig om ordrer, reklamationer eller spørgsmål til specifikke produkter.

Dernæst vil du i stigende grad foretage mer-, gen- og nysalg i forbindelse med kampagner, hvor du gennem din afdækning af kundens behov sammensætter de bedste løsninger og giver den rette vejledning og rådgivning.

Du bliver en del af et kundeserviceteam, hvor du får otte kompetente kolleger, som står til rådighed med sparring og deres ekspertise. Samtidig vil du gennemgå et introducerende læringsforløb, hvor du gennem besøg i staldene, hos chaufførerne, på lagrene m.v. får en stor viden om branchen, som du kan bruge til – på sigt – at udfylde en mere salgsorienteret rolle.

Se hele stillingsopslaget

Salgs- og Produktsjef, redskaber

Norwegian Agro Machinery AS, Hovinmovegen 4, 2060 Gardermoen.

Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner, og har du lyst til å støtte opp under salg og support av noen av de sterkeste varemerkene innenfor maskinbransjen?

Du blir en del av Team Norwegian Agro Machinery på Gardermoen, hvor du i det daglige arbeider på tvers av avdelinger og produkter.

Se hele stillingsopslaget

Produktspecialist til salgsafdelingen for planteavl

Danish Agro, Salløvvej 8, 4621 Gadstrup eller Lodsvej 10, 4261 Dalmose

Vil du være specialist inden for dit eget salgssegment? Og skaber du længerevarende relationer som en naturlig del af salgsprocessen? Så er du måske vores nye produktspecialist, der både kan sælge og rådgive om vores produkter.  

Du bliver en del af Danish Agros salgsafdeling i enten Gadstrup eller Dalmose – afhængig af din bopæl. Uanset hvilken afdeling du lander i, vil du indgå i lille team med tre-fire dygtige kolleger, som vil lære dig op i vores produkter, kultur og værdier, så I sammen kan udnytte markedets potentiale og øge kundetilfredsheden.

Se hele stillingsopslaget
  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 10.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.