Karriere i Danish Agro koncernen

Hos Danish Agro bliver du en del af en koncern i fremdrift.

Danish Agro koncernen er ejet af 10.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget og beskæftiger i alt godt 5.000 medarbejdere.

Vi er blandt de førende på vores felt – også uden for Danmark – og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet. 

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder. Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand – vi kalder det Cultivating Value.
 

Søg job i Danish Agro koncernen
Hvis du ønsker at søge en af vores ledige stillinger, skal du sammenfatte en ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for at søge jobbet og fortælle os, hvordan dine kompetencer matcher stillingen. Se under hver stilling hvordan du søger.

Regionssjef

Lena Maskin, Fæbyveien 2, 7654 Verdal

Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner? Har du lyst til å støtte opp under salget av noen av de sterkeste merkevarene innen landbruksmaskiner i Trøndelag?​

Du blir en del av ledergruppen i Lena Maskin på Lena, hvor du i det daglige arbeider på tvers av avdelinger og produkter.

Se hele stillingsopslaget

Operatør til dag- og aftenhold

Vilomix, Åstorpvej 31, Sjølund, 6093 Sjølund.

Vilomix A/S søger to operatører til henholdsvis dag- og aftenhold i vores produktion i
Sjølund med tiltrædelse snarest muligt.

Se hele stillingsopslaget

Kommunikationsmedarbejder med skarp pen

Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise

Brænder du for kommunikation – både internt til medarbejdere og eksternt via sociale medier – og ønsker du at bringe din viden i spil i en stilling, hvor du dagligt bruger din skarpe pen?

Så bliv en del af landbrugskoncernen Danish Agro – en spændende virksomhed i dynamisk udvikling.

Du har allerede et par års erfaring, og nu er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor dit kommunikative talent for alvor bliver udviklet.

Se hele stillingsopslaget

Bliv trainee og kickstart din karriere

Vi søger fire fremtidige produktspecialister – søg nu!

Du kan specialisere dig i svin, fjerkræ, kvæg eller planteavl og hvis du er uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom, er trainee-forløbet lige noget for dig. Den teori og viden du har fra dit studie, kan du bruge direkte i jobbet! 

Gennem to år lærer du at skabe værdi for den enkelte landmand. Hos os bliver du en del af et team, der har fokus på høj faglighed og resultater og dette bliver grobunden for din udvikling i rollen som videnspartner.

Læs mere om trainee-forløb i Danish Agro

Salgs- og markedssjef i en av Norges største landbruksmaskinforretninger

Lena Maskin, Valsetvegen 11, 2850 Lena

Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner? Har du lyst til å støtte opp under salget av noen av de sterkeste merkevarene innen landbruksmaskiner som leder av et av de mest profesjonelle salgsteamene i bransjen?

Du blir en del av ledergruppen i Lena Maskin på Lena, hvor du i det daglige arbeider på tvers av avdelinger og produkter.

Se hele stillingsopslaget

Teknisk medarbejder til produktion i Lime, Djursland

Vilomix, Sjellebrovej 10, 8544 Mørke.

Vilomix A/S søger en smed, automekaniker eller lign. med håndværksmæssig baggrund til vores produktion i Lime på Djursland med snarlig tiltrædelse.

Se hele stillingsopslaget

Driftsleder til økologisk foderproduktion

Hannevangvej 110, 6851 Janderup.

Vil du lede produktionen i en lokal afdeling i en af Danmarks største grovvarevirksomheder - og samtidig have muligheden for at sætte dit præg på kommende forandringer i driften?

Du får en afvekslende hverdag med overordnet ansvar for de ansatte og den daglige drift af Danish Agros økologiske foderfabrik i Janderup.

Som driftsleder udfylder du mange forskellige roller på fabrikken. Du tilrettelægger både din egen og dine medarbejderes hverdag. Du varetager således den daglige lederfunktion, men samtidig er du en aktiv del af produktionerne på lige fod med alle andre, når der er brug for det. 

Se hele stillingsopslaget

SALGS- OG PRODUKTSJEF CLAAS TRAKTORER

Norwegian Agro Machinery AS, Hovinmovegen 4, 2060 Gardermoen.

Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner, og har du lyst til å støtte opp under salg og support av noen av de sterkeste varemerkene innenfor maskinbransjen?

Du blir en del Team Norwegian Agro Machinery på Gardermoen, hvor du i det daglige arbeider på tvers av avdelinger og produkter.

Se hele stillingsopslaget

Rådgiver med speciale i kvæg til Danmark og eksportmarkedet

Vilomix, Sjellebrovej 10, 8544 Mørke.

Med baggrund i vores stigende aktiviteter både i Danmark og udlandet søger vi en ny kollega til rådgivning, salg og optimering af kvægmineraler.

Som rådgiver i Vilomix består arbejdsdagen af salg og rådgivning om Vilomix’ produkter og løsninger til detail- og engroskunder i både Danmark og på eksportmarkedet. Du gennemfører opsøgende salg i eget distrikt i Danmark og vedligeholdende salg til eksisterende kunder.

Se hele stillingsopslaget

Produktspesialist redskaper

Norwegian Agro Machinery AS, Hovinmovegen 4, 2060 Gardermoen.

Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner, og har du lyst til å støtte opp under salg og support av noen av de sterkeste varemerkene innenfor maskinbransjen?

Du blir en del Team Norwegian Agro Machinery på Gardermoen, hvor du i det daglige arbeider på tvers av avdelinger og produkter.

Se hele stillingsopslaget
  • Oplev Danish Agro

    Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

    På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

    Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Om Danish Agro koncernen

Omfang

Danish Agro koncernen er ejet af 10.000 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Virke

Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinsalg og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Formål

Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder - og dette er udgangspunktet for alle beslutninger.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen. Herved kan vi forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Cultivating Value​

For Danish Agro koncernen betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for vores kunder. Vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi. Alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.

Medarbejderudvikling

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere, så de til enhver tid besidder stor viden og erfaring, så vi fortsat kan rådgive et mere og mere specialiseret landbrug.

Søg uopfordret

Vil du være en del af vores spændende og dynamiske koncern?

Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer til det, du søger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kommer du i betragtning til evt. ledige stillinger, der matcher.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den slettes. 

Send dit CV og en ansøgning til findjob@danishagro.dk - noter venligst i emnefeltet hvilken type stilling du søger.