STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Erfaren Dynamics AX konsulent

Kan du fuldende implementeringen af Dynamics AX i Danish Agro koncernens maskindivision?

Velkommen til Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland, som alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

Koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Koncernen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og er ejet af 10.500 danske landmænd. Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder. Vores ejere og kunders behov er udgangspunktet for alle beslutninger.

Danish Agro koncernen har over de seneste år intensiveret sine aktiviteter inden for maskinhandel i hhv. Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tjekkiet og driver i dag maskinsalg i de nævnte lande. Til en nyetableret rolle i koncernens IT-projektafdelingen, søger vi derfor en erfaren konsulent, som har lyst til at arbejde med at udvikle Dynamics AX løsningen og sikre den fortsatte udrulning heraf i Danish Agros maskindivision.

 • Brug din ekspertise og rådgiv forretningen, således at Dynamics AX løsningen bliver optimal og kommer på plads i maskindivisionen.
 • Bliv en del af en global virksomhed, hvor du får en bred kontaktflade og mulighed for at præge divisionens udvikling via Dynamics AX og senere en opgradering til Dynamics 365.

 
Stå for løsningsdesignet af Dynamics AX i hele Danish Agros maskindivision
Som konsulent og løsningsarkitekt bliver din fornemste opgave at sikre optimal udnyttelse af Dynamics AX på tværs af koncernens maskinselskaber rundt om Østersøen. Du kan se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du er sparringspartner til maskindivisionen og bruger din ekspertise til at rådgive om, hvilke Dynamics AX løsninger, der kan hjælpe med at nå fastsatte forretningsmål.
 

Global rolle med bred kontaktflade
Det er dig, der ejer løsningsarkitekturen. Du sikrer i fællesskab med vores Business Change Manager en global ensretning og forbedring af processer og sørger for, at vores Dynamics AX støtter optimalt op om vores forretning.

Via kontakt til alle interessenter afdækker du behov og nuværende brug af systemet og opbygger en meget bred berøringsflade. Du sikrer, at der til stadighed er den nødvendige superbrugerorganisation i forretningen. Jobbet indebærer derfor op til fem rejsedage om måneden, hovedsageligt i Østersøregionen – dog vil mange møder også kunne klares via Skype.
 

Erfaring med Dynamics AX og gode kommunikationsevner

 • Du har erfaring med implementering og omsætning af forretningskrav til IT-løsninger
 • Du har minimum 5 års dokumenteret erfaring med Dynamics AX som løsningsarkitekt, konsulent eller lignende – gerne suppleret med Dynamics 365 erfaring.
 • Du er god til at samarbejde både internt i organisationen men også med eksterne partnere
 • Du er vant til at arbejde i et internationalt miljø
 • Du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale
   

Som person er du en udadvendt teamplayer, der er god til at arbejde sammen med kolleger og interessenter på alle niveauer. Du har en god forretningsforståelse, og dine kommunikationsevner gør dig i stand til at formidle kompleks information på en letforståelig måde.

Endelig er du selvstændig og tør udfordre nuværende arbejdsgange, og når løsninger skal implementeres, har du et konstant fokus på resultatet.
 

Det kan du forvente

 • Et job med mange spændende IT-opgaver i en international koncern 
 • Et professionelt koncern IT- team, der p.t. tæller ti foruden dig selv. 
 • En fri omgangstone og et behageligt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for sparring og frirum til at komme med idéer.
 • Nye lyse kontorfaciliteter i vores internationale hovedkontor med kollegaer fra flere selskaber, to minutter fra motorvejen.
 • Mulighed for at tilmelde dig morgenmads- og frokostordning.
 • Pensionsordning med mulighed for at få sundheds- og behandlingsforsikring. 
 • Løn efter kvalifikationer.
   

Arbejdsadresse
Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.

 

Ansøgning

Send kort ansøgning og CV til os på job@danishagro.dk.

Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anders Eistrup Jakobsen
Senior Project Manager
Tel 2780 3020

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.