Erfaren Dynamics 365 konsulent

Kan du fuldende implementeringen af vores nye Dynamics 365? Så bliv en vigtig sparringspartner, og:

 • Brug din ekspertise og rådgiv forretningen, således Dynamics 365 løsningen bliver optimal for Danish Agro
 • Sørg for, at vores Dynamics 365 kommer på plads på tværs af hele koncernen
 • Bliv en del af en global virksomhed, hvor du får en bred kontaktflade og mulighed for at præge virksomhedens udvikling via Dynamics 365
   
Gør karriere i Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter. 

Vi står overfor at skulle implementere Dynamics 365. Til en nyetableret IT-rolle i projektafdelingen søger vi derfor en erfaren konsulent, som har lyst til at arbejde med at definere løsningen og sikre udrulning heraf. 
 

Stå for løsningsdesignet af Dynamics 365 i hele Danish Agro
Som konsulent og løsningsarkitekt bliver din fornemste opgave at sikre optimal udnyttelse af vores nye Dynamics 365 på tværs af lande og selskaber. Du kan se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du er sparringspartner til forretningsenhederne og bruger din ekspertise til at rådgive omkring, hvilke Dynamics 365 løsninger, der kan hjælpe med at nå fastsatte forretningsmål. 
 

Global rolle med bred kontaktflade
Det er dig, der ejer løsningsarkitekturen. Du sikrer i fællesskab med vores Business Change Manager en global ensretning og forbedring af processer og sørger for, at vores Dynamics 365 støtter op om vores forretning.

Du afdækker behov og nuværende brug af systemer og med kontakt til alle projektets interessenter, får du en meget bred berøringsflade. Jobbet indebærer derfor op til 5 rejsedage om måneden hovedsageligt i Østersøregionen – dog vil meget kontakt også kunne klares via Skype.
 

Erfaring med Dynamics og gode kommunikationsevner
 • Du har erfaring med implementering og omsætning af forretningskrav til IT-løsninger
 • Du har minimum 5 års dokumenteret erfaring med Dynamics/AX som løsningsarkitekt, konsulent eller lignende
 • Du er god til at samarbejde både internt i organisationen men også med eksterne partnere
 • Du er vant til at arbejde i et internationalt miljø
 • Du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale

Som person er du en udadvendt teamplayer, der er god til at arbejde sammen med kolleger og interessenter på alle niveauer. Du har en god forretningsforståelse, og dine kommunikationsevner gør dig i stand til at formidle kompleks information på en letforståelig måde.

Endelig er du selvstændig og tør udfordre nuværende arbejdsgange, og når løsninger skal implementeres, har du et konstant fokus på resultatet.

Arbejdsadresse: Danish Agro, Kornmarken 1, 8464 Galten. Se på kort.
 

 

Ansøgning

Vi afholder løbende samtaler og stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Søg stillingen

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anders Eistrup Jakobsen
Senior Project Manager
Tel 2780 3020

Om Danish Agro

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er ejet af 10.500 danske landmænd og består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland.

I alt beskæftiger vi godt 5.000 medarbejdere.

Markedsleder

Vi er blandt de førende på vores felt, også uden for Danmark, og alt, hvad vi gør, gør vi for at være den bedst mulige samarbejdspartner for landmænd, der kræver produkter, serviceydelser og medarbejdere af høj kvalitet.

Cultivating Value​

Vores daglige fokus er at skabe og sikre værdi for vores ejere og kunder – vi kalder det Cultivating Value.

Alle koncernens medarbejdere bidrager til værditilvækst hos den enkelte landmand. Vi er med fra jord til bord, og det er vi rigtig stolte af.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.