STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Butiksassistent med forkærlighed for dyr

Har du stor interesse i hobby- og kæledyr, og er du erfaren inden for butiksarbejde? Så har Danish Agro Shoppen en stilling til dig, hvor din hobby bliver dit job, og hvor du kan få et attraktivt vagtskema.

Vi søger lige nu en butiksassistent til vores butik i Nykøbing F. eller i Hårlev. 

Danish Agro Shoppen er en kæde af fritidsbutikker, hvor vi sælger alt til hobby- og kæledyr. Vi henvender os derfor til alle slags kunder – både dem i byen og dem på landet. I alt har vi 20 butikker og er en del af Danish Agro koncernen, som er en af Danmarks største grovvarevirksomhed. 


Attraktive arbejdstider
Stillingen er på 37 timer. Du arbejder fire hverdage pr. uge og hver anden lørdag – i hverdagene mellem 8:45-17:45 og lørdage mellem 8:45-15:15. Vi holder nemlig lukket på søndage og helligdage. 


Vi klarer opgaverne i flok
I vores butik deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle slags opgaver. Så glider hverdagen bedst, og kunderne får den optimale kundeservice.
 
Mere specifikt inkluderer dine opgaver: 
 
 • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
 • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse 
 • Kampagneklargørelse
   
Gode kolleger med fælles interesse 
Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker faglig stolthed og god stemning, hvor kunderne og deres dyrs trivsel samt korrekt vejledning er hovedfokus. Og så kommer du til at stå i en butik, hvor de fleste kunder hurtigt bliver velkendte ansigter. 
 
 
Er du den rette? 
Vi forestiller os, at du i dette job kan kombinere hobby og arbejde, så det vil være ideelt, hvis du har en naturlig interesse i fx heste, hunde eller katte. Det er dog ikke et krav, men bestemt et plus. 
 
 • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med butiksarbejde – så du har forståelse for kundeservice og kan begå dig bag kassen. 
 • Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men hvis ikke, så løser vi det. 
 • Vi forestiller os, at du er uddannet i butik, jordbrugsteknolog med speciale i heste, veterinærsygeplejerske eller lignende.
 • Det er vigtigt, at du kan lide fysisk arbejde, da du vil komme til at håndtere fodersække og andre tunge varer.
   

Arbejdsadresse
Erhvervsvej 1, 4652 Hårlev - se på kort.
eller Havnepladsen 7, 4800 Nykøbing F. - se på kort.

Mrk. ansøgningen med den afdeling du fortrinsvis ønsker ansættelse i. 

Ansøg hurtigst muligt...

Ansøg hurtigst muligt ved at sende en mail til job@danishagro.dk.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og stopper annoncering så snart den rette kandidat er fundet. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Kruse
Kædechef
Tel 3094 4333

Om Danish Agro Shoppen

Om Danish Agro Shoppen

I Danmark driver Danish Agro 20 butikker, som tilbyder et bredt sortiment, der dækker over alt fra foder til husdyr og kæledyr, gødning og planteværn til mark og have, arbejdstøj og artikler til mark, stald og have.

Sortiment

Danish Agro Shoppen byder på et meget stort udvalg af foderartikler til heste, fjerkræ, kvæg, mm. Derudover Supreme Træpiller og briketter til dit træpillefyr eller brændeovn. Bredt udvalg til hele din have - fx. gødning, kalk, frø og jord, bekæmpelsesmidler og staldartikler.  

Danish Agro koncernen

Danish Agro Shoppen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.